Connect with us

Externe

Doliu în lumea filmului. O celebră actriță s-a stins din viață

Este doliu în lumea filmului după ce actrița a plecat dintre noi. Cadrele medicale au ajuns de urgență la reședința actriței însă nu au putut face altceva decât să declare decesul.

Potrivit medicilor aceasta a murit din cauze naturale.O celebră actriță de la Hollywood a încetat din viață.

Este vorba de o câștigătoare a premiului Oscar, Dorothy Malone, cea care s-a stins la vârsta de 92 de ani.

Actrița, devenită celebră pentru aparițiile în Written on the Wind, Basic Instinct și Peyton Place, a murit din cauza naturale, vineri dimineață, scrie revista Variety.

Malone a câștigat premiul Oscar pentru rolul ei în Written on the Wind.

Citește și SFÂRȘIT teribil pentru un muncitor de pe Şantierul Naval Tulcea

Tragedie vineri-noapte pe Şantierul Naval Tulcea! Un muncitor a murit după ce a fost strivit între o piesă şi un perete, în timp ce se afla la bordul unei nave.

Au fost momente cumplite pe Șantierul Naval Vard Tulcea, unde un muncitor și-a găsit sfârșitul. Accidentul s-a produs în timp ce mai mulţi angajați lucrau la fixarea unei piese metalice de șapte metri lungime.

Nimeni nu știe ce a încercat să facă unul dintre muncitori, dar, într-o fracțiune de secundă, capul i-a fost prins între piesă și un perete.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost aproape decapitat și a murit pe loc

Pentru scoaterea acestuia a fost solicitată intervenţia unui echipaj de descarcerare al ISU Delta Tulcea.

Trupul neînsuflețit a fost apoi transportat la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii cercetează cazul sub coordonarea unui procuror, pentru a stabili cum s-a produs accidentul. De asemenea, incidentul este investigat şi de către inspectorii de muncă.

Citește și CRIMĂ odioasă: Un bărbat a fost înjunghiat în centrul Capitalei

Crimă odioasă în centrul Bucureştiului. Un român a fost înjunghiat iar trupul neînsufleţit a fost găsit într-o scară de bloc.

Un italian a ucis un român, în centrul Capitalei. Un italian a fost reținut, vineri, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în zona Unirii, din Capitală.

Doi români, o femeie şi un bărbat, au mers la un cetăţean italian, într-un bloc din zona Piața Unirii, iar la un moment dat cei doi bărbaţi s-ar fi luat la ceartă, potrivit Antena 3.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în scara unui bloc

Atunci, italianul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe român, care a murit din cauza rănilor grave suferite.

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei. El a fost dus la audieri.

Poliţiştii criminalişti s-au deplasat la locul faptei şi au început cercetările, iar suspectul principal a fost condus la audieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top