Connect with us
Heather Locklear internată la psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă

Externe

Heather Locklear internată la psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă

Cunoscuta actriţă americană Heather Locklear a fost internată pentru evaluare psihiatrică, după ce a ameninţat că se va sinucide prin împuşcare, potrivit tmz.com.

Duminică, actriţa în vârstă de 56 de ani a devenit foarte agitată, motiv pentru care părinţii ei au decis să meargă la ea acasă.

Locklear a devenit violentă, a strâns-o de gât pe mama ei şi şi-a lovit tatăl, după care a început să îşi caute pistolul pentru a se sinucide. Mama ei a chemat poliţia, iar actriţa a fost transportată la spital, pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice.

În luna februarie, Heather Locklear a fost arestată după ce şi-a molestat fizic iubitul. Aflată în arest, Locklear i-ar fi ameninţat pe poliţişti că îi împuşcă dacă vor mai veni la ea acasă.

Ce verdict a primit

Actriţa a fost pusă sub acuzare pentru lovirea unui poliţist, iar apoi a stat o vreme internată într-o clinică de psihiatrie.

Heather Locklear a urmat nu mai puțin de 5 programe de dezintoxicare, cel mai recent în ianuarie 2017. Din păcate, promisiunile actriței de-a sta departe de alcool, medicamente și droguri sunt deșarte.

Heather Locklear nu este la prima tentativă de acest gen. În ianuarie 2012, aceasta a fost dusă de urgență la un spital din Los Angeles, după ce a înghițit mai multe pastile și a băut alcool. De asemenea, vedeta din „Melrose Place” a incercat să își ia viața și în 2008, când suferea de anxietate și depresie.

Citește și: Sfaturi de la psiholog: Cea mai simplă rezolvare a depresiei

Nominalizată de şase ori la premiile Globul de Aur, Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul „Dinasty”, în anii ’80, după care, în anii ’90, a jucat într-un alt serial de succes, „Melrose Place”.

Heather Locklear (n. 25 septembrie 1961, Canoga Park lângă Los Angeles, California) este o actriță și producătoare de filme americană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top