Connect with us
Cel puțin doi oameni au murit și alți doi au fost răniți la Ancona, după ce un pod s-a prăbușit peste o autostradă.

Externe

Italia: Un pod s-a prăbușit peste o autostradă la Ancona. Cel puțin doi morți. Trei români răniți

Tragedie în Italia. Cel puțin doi oameni au murit, iar mai mulți au fost răniți, după ce un pod s-a prăbușit peste o autostradă la Ancona, în zona de centru a Peninsulei.

Update, ora 21.15: Trei muncitori români au fost răniţi joi, în urma prăbuşirii unui pod peste o autostradă în Italia, în apropiere de Ancona, relatează Il Sole 24 Ore.

Cei trei, angajaţi ai companiei Delabech, care făcea lucrări de extindere la trei benzi a autostrăzii între Ancona şi Loreto. Ei au căzut de la o înălţime de aproximativ şase sau şapte metri.

Știre inițială

Cei doi oameni care şi-au pierdut viaţa, soţ şi soţie în vârstă de aproximativ 60 de ani, se aflau într-o maşină sub pod, în momentul incidentului. Cadavrele lor au fost recuperate de pompieri, transmite agenția ANSA.

Persoanele rănite sunt muncitori, care au fost loviţi de bucăţi mai uşoare desprinse din structură. Ei au fost duşi la spital cu elicopterul.

Compania de autostrăzi Autostrade per l’Italia a afirmat că podul era o structură temporară pentru susţinerea unui pasaj care fusese închis traficului.

Prăbuşirea a avut loc în timpul lucrărilor pentru lărgirea la trei benzi a autostrăzii dintre Ancona şi Loreto. Traficul pe autostradă este închis în ambele direcţii.

„Suntem cu toţii în stare de şoc”, povesteşte Francesco, un martor la incident, citat de TGCOM. „Suntem în siguranţă printr-o minune”, a adăugat el, precizând că podul a căzut în faţa sa.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului.

foto: dailystar.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top