Connect with us
Kate nu a fost prima! Care sunt fostele iubite ale Prinţului William

Externe

Kate nu a fost prima! Care sunt fostele iubite ale Prinţului William

Prințul William până să afișeze postura matură și serioasă de astăzi, dar și până la căsătoria cu Kate Middlelton și apariția celor trei copii, prințul a avut parte de câteva relații, fiind îndrăgostit de femei frumoase și de familii bune, chiar cu înclinații spre diferite sporturi.

Rose Farquhar

Astfel, pe actriţa şi cântăreaţa Rose Farquhar, în vârstă de 26 de ani a cunoscut-o în copilărie şi a fost prima iubită oficială a lui William, cei doi având o relaţie în 2000, an în care prinţul a terminat colegiul Eton.Jecca Craig şi William s-au întâlnit atunci când aveau 16 ani, moment în care William a făcut o vizită în Kenia. Era anul lui sabatic luat înainte de a intra la facultate. Relaţia lor a fost mai mult o joacă.

Olivia Hunt şi prinţul au fost împreună în primele luni de la absolvire la Universitatea St Andrews, dar s-au despărţit atunci când a apărut Kate în peisaj. Cei trei au rămas buni prieteni.

Olivia, acum 28 de ani, a fost iubita lui William van Cutsem, fiul prietenului prinţului Charles, Hugh, dar relaţia nu a rezistat.

Cu cine a înșelat-o pe Kate

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe

Nu există nimic oficial, dar se presupune că William a fost implicat într-o scurtă relaţie amoroasă cu actriţa Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe în 2004, cei doi fiind surprinşi foarte apropiaţi într-o seară, fapt care a determinat-o pe Kate să rupă relaţia. Despărţirea celor doi însă nu a durat mult.

Citește și: De ce Kate Middleton și Prințul William nu se țin de mână

Davina Duckworth Chad
Timp de o lună, în iunie-iulie 1999, Davina Duckworth Chad şi William au fost împreună într-o croazieră, dar relaţia nu a evoluat.

Mama Davinei este verişoara lui Lady Di, iar fratele Davinei a fost curierul Reginei. Cei doi au pasiuni comune: navigatul şi tenisul. Pentru cinci minute păreau să formeze o pereche perfectă, scrie eva.ro.

Arabella Musgrave l-a întâlnit pe William în 2001, la un meci de polo. Plecarea prinţului la St. Andrews a dus la despărţirea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top