Connect with us
Louis Arthur Charles, numele fiului prințului William și al lui Kate Middleton

Externe

Louis Arthur Charles, numele fiului prințului William și al lui Kate Middleton

Louis Arthur Charles este numele celui de-al treilea copil al Prințului William și ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Micul prinț de la Casa Regală britanică a venit pe lume, luni, la Spitalul St. Mary din Londra, cântărind 3 kilograme și 600 de grame.

Numele fiului lui Kate și William a fost confirmat printr-un tweet oficial al palatului Kensington.

Prințul Louis Arthur Charles este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Primele imagini cu fiul Prințului William și al ducesei Ducesei de Cambridge Kate Middleton. Imagini UNICE

Urmează nunta regală în Marea Britanie

După nașterea micuțului prinț britanic, urmează și mult așteptata nuntă a lui Harry cu Meghan Markle.

William, ducele de Cambridge, şi Harry, viitorul duce de Sussex, au o legătură foarte profundă. Copilăria lor nu a fost una obişnuită, iar viaţa le-a rezervat evenimente diferite de cele ale muritorilor de rând, relatează online ziarul spaniol ABC.

Cei doi fraţi au crescut împreună, au învăţat împreună să înfrunte obiectivele camerelor, au petrecut împreună serviciul militar, au jucat polo împreună şi au avut prieteni comuni în afara şi în interiorul reşedinţei lor din Kensington Palace.

William avea 15 ani, iar Harry 12 ani când prinţesa de Wales şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Un eveniment tragic care le-a marcat viaţa şi despre care amândoi au vorbit în diferite ocazii.

Palatul Kensington anunţa joi că prinţul William va fi cavalerul de onoare al fratelui său mai mic, prinţul Harry, la nunta acestuia cu logodnica sa Meghan Markle, ce va avea loc luna viitoare. ”Ducele de Cambridge (William) este onorat de propunere şi aşteaptă cu nerăbdare să-i ofere sprijinul fratelui său la capela St. George din Windsor, în data de 19 mai”, se arată în comunicatul palatului.

Relaţia lor strânsă surprinde, ţinând cont de temperamentul diferit ale celor doi fraţi.

În timp ce William şi-a croit o imagine serioasă şi aproape că nu a apărut în tabloide – cu excepţia câtorva „scăpări” în perioada logodnei sale cu Kate Middleton – Harry şi-a petrecut tinereţea în petreceri stropite cu alcool şi a fost chiar surprins dansând la bustul gol în Las Vegas.

Pentru a nu mai vorbi despre apariţia prinţului Harry costumat în uniformă nazistă, şocând întreaga lume.

Prinţul William a fost întotdeauna fratele mai mare şi protector pentru Harry, mai ales după moartea mamei lor, Lady Diana. „De când a murit mama noastră suntem şi mai uniţi. Fratele meu este singura persoană din lume cu care pot vorbi absolut despre orice. Ne înţelegem la perfecţie”, asigura prinţul Harry la împlinirea a 21 de ani.

Sentimente care s-au adeverit când Harry a devenit cavalerul fratelui său mai mare, William, la căsătoria cu Kate, ducesa de Cambridge, în 2011.

Logodna prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle a pus punct final unei situaţii curioase: cea a ducilor de Cambridge mereu însoţiţi de Harry.

Relaţia lor rămâne fluidă, cum a caracterizat-o cu umor prinţul William după anunţarea oficială a logodnei fratelui său mai mic: „Sper ca de-acum încolo să nu mai dea iama prin frigiderul meu”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top