Connect with us
Maleficent 2: Angelina Jolie şi Elle Fanning au început filmările

Externe

Maleficent 2: Angelina Jolie şi Elle Fanning au început filmările

Maleficent 2 se află în mijlocul filmărilor. Acestea au început de curând în Marea Britanie, au anunţat marţi reprezentanţii studioului Disney.

În noua producţie, Elle Fanning interpretează din nou rolul prinţesei Aurora, în timp ce Angelina Jolie o va juca încă o dată pe vrăjitoarea Maleficent, informează AFP.

Noul lungmetraj este filmat în studioul Pinewood din apropiere de Londra şi în alte câteva zone din Marea Britanie, a precizat studioul Disney într-un comunicat.

Elle Fanning a publicat pe contul ei de Instagram şi o fotografie, care o prezintă alături de Angelina Jolie. Cele două actriţe apar zâmbitoare, poartă ochelari de soare, iar Angelina Jolie are pe cap un machiaj prostetic, reprezentând celebrele coarne ale personajului Maleficent.

„Atunci când îţi aduci ‘mama’ într-o zi de lucru pe platourile de la ‘Maleficent 2′”, a scris Elle Fanning, în vârstă de 20 de ani, în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

Află ce noi actori se alătură produtcției

Filmul „Maleficent”, o reinterpretare modernă a basmului „Frumoasa din Pădurea Adormită”, prezentată din perspectiva vrăjitoarei Maleficent, a avut mare succes în 2014, ajungând pe primul loc în box office-ul nord-american şi obţinând încasări de peste 750 de milioane de dolari pe plan mondial.

Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor şi Robert Lindsay se alătură actriţelor Angelina Jolie şi Elle Fanning în distribuţia filmului „Maleficent 2”.

Reprezentanţii studioului Disney au confirmat şi revenirea actorilor Sam Riley, Imelda Stauton, Juno Temple şi Lesley Manville, care au jucat şi în filmul lansat în 2014.

Citește și: Actriţa Angelina Jolie va juca într-o dramă de război

În noua producţie, regizată de Joachim Ronning, vrăjitoarea Maleficent continuă să exploreze relaţia sa complexă cu prinţesa Aurora, care va deveni în curând regină, în contextul în care cele două protagoniste încheie alianţe împotriva unor noi adversari.

Vestea despre debutul filmărilor pentru „Maleficent 2” a fost bine primită pe reţelele de socializare, iar includerea în distribuţie a actriţei Michelle Pfeiffer, în vârstă de 60 de ani, a fost salutată de fani.

Strategia grupului Disney de a produce variante moderne ale unor filme clasice de animaţie, folosind actori reali, a permis studioului hollywoodian să obţină încasări de mai multe miliarde de dolari prin intermediul unor pelicule ce au avut mare succes în ultimii ani, precum „Cinderella” (2015), „The Jungle Book” (2016) şi „Beauty and the Beast” (2017).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top