Connect with us
Meghan Markle, admirată şi criticată

Externe

Meghan Markle, admirată şi criticată

De când a devenit ducesă, Meghan Markle se află sub atenția ageră a publicului și a criticilor, care nu îi  iartă nici cele mai mici stângăci. Meghan Markle pare că abia se obișnuiește cu noul protocol, dar norocul ei este ca soțul ei, prințul Harry, este acolo să o ajute cu tot ce este nevoie.

Ducesa de Sussex s-a aflat în atenţia tuturor odată cu participarea sa la primul evenimentul desfăşurat la Palatul Buckingham – parada Trooping the Colour – care a avut loc sâmbătă 9 iunie, de ziua oficială a Majestăţii sale Regina Elisabeta a II-a, relatează online ziarul spaniol ABC.

Pentru prima dată de când poartă titlul de Ducesă de Sussex, Meghan Markle a participat la un eveniment regal, iar ţinuta aleasă de ea a stârnit atât laude cât şi critici în egală măsură. Ea a purtat un taior roz pal creaţie a stilistei Carolina Herrera.

Deşi culoarea şi lungimea taiorului au fost ajustate corect, jacheta croită pe măsură pentru Meghan Markle avea un decolteu barcă ce îi lăsa la vedere umerii goi şi se închidea lateral cu nasturi mari roz.

Fosta actriţă a fost criticată pentru această ţinută îndrăzneaţă care dezvelea prea mult din partea de sus.

Citește și: Scandal la Nunta Regală. Camilla Parker VS Meghan Markle: „Dacă eram regină nu aș fi permis nunta”.

Cum a încălcat protocolul

Ţinuta a fost completată de o pălărie creaţie Phillip Treacey şi de bijuterii de la casa Birks. Însă fără îndoială cea mai admirată a fost poşeta de mână „clutch”, asortată în aceeaşi tonalitate roz pudrat.

Accesoriul a fost realizat de maeştrii artizani din Ourense (Galiţia, Spania) care lucrează pentru celebra stilistă americană de origine venezueleană Carolina Herrera.

Totuşi, Meghan Markle a încălcat protocolul purtând o ţinută care îi lăsa umerii la vedere. „A fost considerată de unii ca fiind puţin prea decoltată, dar personal nu văd niciun rău în asta”, a declarat Joe Little, Majesty managing director, care a ţinut să precizeze că ducesa „a arătat minunat”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top