Connect with us

Externe

Melania, Ivanka și Tiffany Trump au strălucit la Balul Inaugural

Prima Doamnă Melania Trump și fiice lui Donald Trump, Ivanka și Tiffany, au strălucit în ținute elegante la Balul Inaugural ținut în onoarea celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Cuplul prezidențial a participat la 3 astfel de petreceri, pe care le-au deschicu un dans, pe melodia „My Way” a lui Frank Sinatra.

Melania, în vârstă de 46 de ani, a purtat o rochie de seară albă, al cărei design l-a conceput alături de designerul Herve Pierre. Ca accesorii, Melania a ales niște cercei simplii, cu diamante. La Balul Inaugural, Donald Trump s-a îmbrăcat în clasicul frac negru.

Melania Trump a purtat o rochie albă

Prima Doamnă a Statelor Unite a realizat conceptul rochii împreună cu Pierre, fost director de creație pentru brand-ul Carrolina Herrera. Acesta a avut de-a lungul timpului colaborări și cu alte soții ale președinților SUA,  precum Hillary Clinton, Laura Bush și Michelle Obama.

După primul dans, soților Trump li s-au alăturat vicepreședintele Mike Pence și soția acestuia, Karen. Tradiția a fost încălcată însă, când pe scenă au urcat și cei cinci copii ai noului președinte.

Ivanka, fiica cea mare a lui Trump, a strălucit într-o rochie semnată Carolina Herrera, împodobită cu cristale.

Fiica cea mică a noului președinte, Tiffany Trump, a purtat o rochie creată de Simin Couture, un tânăr designer de la Hollywood. Rochia stil sirenă a fost făcută dintr-un material metalic cu design floral, brodat cu pietre roz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top