Connect with us
O furgonetă a luat foc după ce a intra in sediul ziarului De Telegraaf

Externe

O furgonetă a luat foc după ce a intrat in sediul ziarului De Telegraaf

O furgonetă s-a izbit marţi dimineaţă de clădirea care găzduieşte sediul cotidianului olandez De Telegraaf, situată la periferia metropolei Amsterdam, poliţia apreciind că este vorba despre un act intenţionat, transmite Reuters.

Nicio persoană nu a fost rănită în acest incident.

O furgonetă de culoare albă s-a lovit de faţada din sticlă a clădirii respective în jurul orei locale 04:00 (02:00 GMT), după care a luat foc.

Poliţia olandeză a declarat că şoferul vehiculului a fugit de la locul incidentului.

De Telegraaf este cel mai mare cotidian din Olanda, fiind specializat în informaţii despre infracţionalitate şi sport. În acest caz a fost deschisă o anchetă iar șoferul este căutat la această ora de polițiști. Deocamdata nu se știe dacă a fost vorba de un accident sau un act terorist.

În urma ciocnirii, autoturismul a fost distrus în totalitate din cauza incendiului izbucnit.

Nu este primul incident de acest fel în Olanda

În cursul săptămânii trecute, în aceeaşi zonă din Amsterdam a fost utilizat un lansator de rachete în direcţia unei clădiri unde se află sediul mai multor reviste. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat în urma acelui incident, care nu s-a soldat cu victime.

În București traficul va fi restricționat astăzi. Traficul rutier se va restricţiona marţi pe Calea Victoriei, între bd. Ion Câmpineanu şi bd. Regina Elisabeta, precum şi pe str. Constantin Mille, până la ora 11.00, cu ocazia organizării unui ceremonial militar, organizat de „Ziua Drapelului”, în Piaţa Tricolorului, în intervalul orar 9.00 – 11.00, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Pe durata intonării Imnului de Stat, circulaţia rutieră va fi oprită şi pe bd. Regina Elisabeta, între Piaţa Universităţii şi str. Ion Brezoianu.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi semnificaţia indicatoarele rutiere montate în zonă.

Citește și Atac sângeros în China! Un bărbat a atacat cu un cuțit cel puțin 10 persoane

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top