Connect with us
Pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump, confiscate de poliţia din Statele Unite

Externe

Pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump, confiscate de poliţia din Statele Unite

Aeronave, zgârie-nori, cravate, o specialitate de vin, ba chiar şi o friptură… marca ”Trump” este deja prezentă pe o gamă variată de produse, însă poliţia americană a descoperit recent o nouă marfă care încearcă să exploateze imaginea preşedintelui american: pastilele de ecstasy, relatează AFP.

Poliţia din Indiana a confiscat în luna iunie un lot de pastile portocalii, având imprimate pe ele chipul preşedintelui american şi inscripţionate pe verso cu textul ”Great Again”, o aluzie la sloganul electoral al lui Donald Trump, ”Make America Great Again” (”Să redăm măreţia Americii!”).

Fotografiile înfăţişând pastilele de ecstasy, date publicităţii vineri de poliţia din Indiana, au provocat reacţii amuzate pe reţelele de socializare.

”Vi se promite nirvana, dar ajungeţi deprimaţi şi lefteri”, a scris un internaut pe Twitter.

Un altul îşi sfătuieşte prietenii să se ţină deoparte: ”Sunt fabricate din minciună şi ură. Cu siguranţă experienţa va fi groaznică”.

Traficanţii de pastile ecstasy utilizează frecvent forme şi culori originale pentru a atrage atenţia clienţilor şi a-i fideliza.

Pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump au fost confiscate şi în Germania

Circa 5.000 de pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump au fost confiscate şi în Germania, în august 2017. Drogurile au fost confiscate în weekend, spune poliția, care anunță că doi austrieci, tată și fiu, au fost arestați. Bărbatul în vârstă de 51 de ani și fiul său de 17 ani se întorceau din Olanda când au fost opriți de polițiști. Anchetatorii cred că cei doi urmau să vândă drogurile pe internet sub sloganul ”Trump face petrecerile mari din nou”.

Poliția din Germania spune pastile și o cantitate mare de bani au fost găsite după percheziționarea autovehiculului condus de cei doi și valoarea drogurilor era de aproximativ 40.000 de euro.

Citește și Decretul lui Donald Trump, privind imigrația, a fost validat: „O victorie fantastică”

O parte a tabletelor descoperite reprezentau figurire ale lui Donald Trump cu faza exuberantă și numele său scris pe verso. Excesul de pastile de ecstasy poate ucide uneori consumatorii, dar cel mai frecvent induc greață, panică, paranoia și agitație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top