Connect with us
Nunta Regală. Regina Elisabeta i-a oferit un cadou prețios lui Meghan Markle

Externe

Regina Elisabeta i-a oferit un cadou prețios lui Meghan Markle la nunta regală

Regina Elisabeta a fost în centrul atenției, astăzi, 19 mai 2018, la nunta regală. Nepotul său cel mic, Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle.

Chiar dacă majestatea sa nu a fost de acord cu relația dintre Harry și Meghan, alteța sa s-a prezentat la ceremonie și i-a oferit un cadou prețios lui Meghan Markle, care de astăzi este soția prințului.

Cadoul oferit de Regina Marii Britanii la nunta regală

Zi emoționantă pentru Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi au spus „Da”, într-o ceremonie emoționantă. Frumoasa actriță a atras admirația tuturor cu rochia sa simplă și elegantă, dar și cu machiajul discret , ce i-a pus în valoare frumusețea naturală.

Regina Marii Britanii i-a oferit miresei un dar extrem de prețios. Bruneta a primit în dar aur galez de la Suverană din carei-a fost făcută verigheta, în timp ce prințul Harry are o verighetă din platină, a anunțat printr-un comunicat Palatul Buckingham.

Citește aici: Ce s-a spus Prințul Harry lui Meghan în ”secret”. S-a auzit totul, reacția Casei Regale la trăznaia Prințului

Inelele au fost create de bijutierul londonez Cleave and Company, care a produs şi inelul de logodnă purtat de Meghan Markle. Prințul Harry a rupt tradiția, și spre deosebire de fratele lui, prințul William, acesta își va purta verigheta.

Regina i-a dat lui Meghan tiara ei cu diamante

De asemenea, regina i-a împrumutat miresei tiara cu diamante, pe care aceasta a purtat-o în timpul ceremoniei religioase.

Meghan Markle și prințul Harri au primit titlurile de ducesa și ducele de Sussex. La nunta lor au participat numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorul Idris Elba, cântăreţul James Blunt. Oprah Winfrey, Oprah, soții Beckham, Serena Williams, dar și colegii lui Meghan din serialul de succes „Suits”.

FOTO

Citește aici: Detaliul bizar de la nunta lui Harry. Ce a făcut Regina Elisabeta. Mulți se întreabă dacă nu cumva Majestatea Sa…

NUNTĂ REGALĂ Un tânăr violoncelist britanic, propulsat la faimă după ce a cântat la nunta regală

Tânărul violoncelist britanic Sheku Kanneh-Mason a fost propulsat, sâmbătă, la statutul de celebritate internaţională după ce a fost ascultat de milioane de oameni în timp ce cânta la nunta dintre prinţul Harry şi Meghan Markle, conform Reuters.

Sheku Kanneh-Mason, 19 ani, a acceptat propunerea venită chiar din partea lui Meghan Markle de a cânta la nunta ei cu prinţul Harry. Tânărul, originar din Nottingham, este deja celebru în Marea Britanie, unde a fost votat Tânărul Muzician al Anului 2016, iar albumul său de debut, „Inspiration”, s-a plasat pe primele locuri ale clasamentelor de muzică clasică.

A quick clip of @shekukannehmason at the #RoyalWedding earlier.

A post shared by Sheku (@shekukannehmason) on

Nunta regală. Prințul Harry s-a casătorit astăzi cu Meghan și începând din 19 mai 2018, ambii au primit un titlu regal. Prințul Harry este începând de astăzi, duce de Sussex, iar Megahn ducesă de Sussex. Huff.ro a transmis LIVE nunta regală, puteți vedea mai jos galeria video, foto și LIVE TEXT. Rămâneți alături de noi. LIVE de la Nunta Regală mai jos.

UPDATE – Nunta regală se apropie de final. Harry și Meghan sunt de astăzi șoți. Vezi mai jos jurămintele celor doi.

ACTUALIZARE, 14:56 – Nunta Regală. Jurămintele spuse la căsătorie de Prințul Harry și Meghan VIDEO

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle este evenimentul care ţine capul de afiş al acestui weekend. Nunta Regală din Marea Britanie a avut loc sâmbătă la palatul Windsor. Huff.ro vă va ţine la curent cu ce se întâmplă la nunta regală de azi! Vezi mai jos galerii foto, video și cele mai noi informații. LIVE video de la nunta regală și galerie foto mai jos.

VIDEO – Jurăminte. Harry și Meghan și-au jurat iubire veșnică.

Jurământul Prințului Harry.

Jurământul lui Meghan.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top