Connect with us

Externe

S-a întâmplat din nou! Un bărbat de 65 de ani A MURIT după ce a fost împins pe șinele metroului

S-a întâmplat din nou şi este stare de urgenţă la metrou! Un tânăr de doar 18 ani a făcut gestul cumplit pentru care va ajunge la închisoare.

Un bărbat a fost împins pe șinele metroului.

Autorul este un adolescent, care în primă fază l-a lovit pe bărbatul ucis după care l-a aruncat pe șine. Întreg episodul s-a petrecut ieri dimineața în celebrul cartier Brooklyn din New York.

Culmea, victima, Jacinto Suarez, nu a decedat pentru că a fost lovit de vreo garnitură de metrou și nici electrocutat, așa cum s-ar putea crede.

Tânărul de 18 ani nu a fugit de la faţa locului

Potrivit presei nord americane, Jacinto a murit la unul dintre spitalele new-yorkeze din cauza lovtiturilor primite și a căzăturii.

Se pare că principalul suspect a rămas în stația de metrou până când a venit poliția, oamenii legii arestându-l pe loc.

Acesta a fost dus imediat la secţia de poliţie pentru audieri.

Citeşte şi UPDATE. Crimă la metrou. O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București. Suspecta a fost depistată

O tănără de 25 de ani a fost găsită moartă în stația de metru Dristor 1 din București. Polițiștii au crezut inițial că este vorba de o sinucidere, dar după declațiile martorilor au și vizionarea camerelor de supraveghere au schimbat cercetarea.

Tânăra de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în fața trenului. Crima de la metroului bucureștean a pus poliția în alertă.

Criminala de la stația de metrou Dristor 1 a mai încercat să ia viața unei alte femei, în aeeași zi și sub aceeași forma în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, 06:21 – Autoarea – suspecta – crimei se află în secția de poliție și este deja audiată, conform Știrilor Pro TV. Martorii susțin că între femeia care a omorât-o pe tânăra de 25 de ani nu a existat înainte de acest gest îngrozitor nici o discuție. Reamintim ca suspecta a mai încercat în aceași zi să ia viața altei femei, în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, ora: 05:40 – Autoarea crimei, suspecta principală în acest caz, a fost depistată conform unor surse din cadrul poliției. Unele surse susțin că numele femeii care a luat viața tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Anterior, o altă femeie de 36 de ani a fost condusă la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, femeia fiind lăsată în stare de libertate.

UPDATE – Crima de la metrou a șocat întreaga capitală, zeci de echipaje sunt în căutarea autoarei.

Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

UPDATE, 23:41 – Potrivit unor surse citate de evz.ro se pare că tânăra de 25 de ani găsită moartă la metrou ar fi fost ucisă. Sursele Realitatea TV susțin că suspecta nu a fost prinsa!

„Scene de groaza in Capitala! Potrivit surselor mele, prima ipoteza a anchetatorilor este ca incidentul de la statia de metrou Dristor a fost unul provocat! O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului si a murit. Suspecta ar fi o femeie care anterior ar fi incercat sa mai omoare pe cineva la o alta statie de metrou. MARE GRIJA DACA CIRCULATI CU METROUL!”, a scris pe Facebook, Ionela Arcanu, reporter Realitatea TV.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov au precizat, pentru agenţia de presă mediafax.ro, că o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani a murit, ea fiind găsită pe şinele de metrou, la staţia Dristor 1.

Ar fi vorba despre o femeie căreia i-ar fi căzut ghiozdanul şi s-a dezechilibrat. Echipajele Metrorex au intervenit și au solicitat intervenția SMURD.

Trenurile au circulat pe un singur fir, însă la scurt timp circulația a fost reluată pe ambele sensuri.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou.
Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top