Connect with us
Trei frați din Moldova s-au înecat într-un bazin acvatic

Externe

Trei frați din Moldova s-au înecat într-un bazin acvatic

Tragedie fără margini pentru doi părinți din Republica Moldova. Familia lor a fost lovită de un eveniment neașteptat.

Trei dintre copiii lor s-au stins din viață în apele unui lac din localitatea Pohribeni din raionul Orhei, conform publika.md.

Frații aveau 7, 9 respectiv 11 ani. Ultima oară, micuții au fost văzuți într-o barcă trecând iazul. Hainele minorilor au fost găsite pe mal.

Reprezentanții de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Republica Moldova au încercat să facă tot posibilul să îi salveze pe micuți însă era prea târziu.

Imagini cu puternic impact emoțional

Agerpres: Tragedie și la Botoșani acum 24 de ore

Un copil în vârstă de 14 ani s-a înecat, duminică, în iazul Negreni din comuna Ştiubieni din judeţul Botoşani, în timp ce se afla la pescuit, a declarat pentru AGERPRES şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Amarandei.

Potrivit acestuia, băiatul a căzut în apă, într-o zonă adâncă a lacului, în momentul în care ar fi vrut să scoată un peşte prins cu undiţa.

Un bărbat care îl însoţea a alertat pompierii, care s-au deplasat la faţa locului. Intervenţia de scoatere din apă a băiatului a durat câteva zeci de minute, iar, ulterior, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top