Connect with us
ULTIMA ORĂ: Lider politic important, împușcat mortal în fața biroului

Externe

ULTIMA ORĂ: Lider politic important, împușcat mortal în fața biroului

Este stare de alertă după ce unul din principalii lideri politici a fost împuşcat mortal. Politicianul a fost împuşcat marţi dimineaţa în faţa biroului său.

Imobilul în care era biroul liderului politic se afla în Kosovska Mitrovica, în nordul Kosovo, transmit AFP şi site-ul postului sârb B92.

Decesul politicianului a fost confirmat de avocatul său, Nebojsa Vlajic, pentru site-ul KoSSev.

Ivanovic, în vârstă de 64 de ani, a fost împuşcat de patru ori în piept, în jurul orei locale 08:15 (07:15 GMT) de atacatori care se aflau într-un automobil. Politicianul a fost transportat de urgenţă la un spital din Kosovska Mitrovica, unde a murit.

Poliţia a găsit trei cartuşe în faţa biroului său

Informaţiile au fost făcute publice de Ksenija Bozovic, o oficialitate a partidului social-democrat local SPD, condus de Ivanovic.

Poliţia a izolat partea de nord a oraşului, declanşând operaţiunea de căutare a atacatorilor.

Ivanovic era considerat un politician sârb moderat în oraşul Kosovska Mitrovica, divizat în continuare între partea de nord, locuită de sârbi, şi cea de sud, cu populaţie albaneză.

Ivanovic, fost secretar de stat sârb pentru Kosovo şi ales consilier municipal în alegerile locale din 2013 în nordul Kosovska Mitrovica, a fost încarcerat timp de doi ani după ce a fost găsit vinovat de crime de război de un tribunal al Misiunii Uniunii Europene în Kosovo. Curtea de apel de la Pristina i-a anulat ulterior condamnarea de 9 ani închisoare şi a dispus rejudecarea cazului.

În luna iulie, maşina lui Oliver Ivanovic a fost incendiată în Kosovska Mitrovica.

Citeşte şi A murit Dolores O’Riordan, a murit la 46 de ani, Solista trupei The Cranberries

Lumea muzicii este în doliu. Faimoasa și cunoscuta cântăreață s-a stins din viață la doar 46 de ani. Vestea morții ei a picat ca un trăsnet peste toți cei care îi ascultau muzica.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al artistei.

Dolores O’Riordan, solista trupei Cranberries, a murit astăzi, la Londra. Informația, publicată de presa irlandeză, a fost confirmată de purtătorul ei de cuvânt.

„Membrii familiei sunt devastați și au cerut să le fie protejată viața personală în această perioadă dificilă”, a mai spus acesta.

Cântăreața irlandeză se afla în Londra, unde făcea o sesiune de înregistrări.

Dolores O’Riordan avea doar 46 de ani

O’Riordan era solista trupei Cranberries încă din 1990. Trupa a devenit cunoscută în toată lumea datorită albumului Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?, din 1993.

The Cranberries s-au despărțit în 2003, dar s-au reunit în 2009.

Dolores O’Riordan a lansat și două albume solo – Are You Listening?(2007) și No Baggage (2009).

Citeşte şi FORMULA 1 este în doliu. PILOTUL s-a stins din viaţă în urma complicaţiilor apărute

Este doliu fără margini în Formula 1. Familia este îngenuncheată de durere şi a făcut anunţul trist printr-un comunicat transmis celor apropriaţi şi presei.

Unul dintre cei mai talentaţi piloţi de Formula 1 din istoria Ferrari a încetat din viaţă. Totul din cauza unei pneomonii severe care a afectat sever starea de sănătate a pilotului.

Dan Gurney a câştigat la vremea lui aproape toate cursele la care a participat. Cât despre tradiţia cu baia de şampanie de la final, aceasta îi aparţine în totalitate.

„Din păcate trebuie să anunţăm că Dan a murit din cauza unor complicaţii cauzate de o pneomonie. Avea 86 de ani”, a transmis familia.

El şi-a început cariera în 1955 şi a concurat pentru Ferarri şi Porche

S-a retras din circuit în 1970 şi a câştigat în cariera sa înfloritoare 51 de curse. Echipa Ferarri pare să fie urmărită în continuare de ghinioane.

Au trecut patru ani de la accidentul grav suferit de Michael Schumacher pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi.

În urma tragicului accident fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.

Familia septuplului campion mondial din F1 a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.

Fanii lui Michael Schumacher au avut parte de puţine informaţii în cei patru ani trecuţi de la accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top