Connect with us
Avion prăbușit: Cele două persoane din avionul prăbușit la Șiria au murit

Externe

Un avion a intrat în mulțime! Trei oameni au murit pe loc

Un avion uşor de tipul Cessna a ucis duminică doi adulţi şi un copil în Hesse, zona muntelui Wasserkuppe, în partea centrală a Germaniei, unde s-a prăbuşit peste o mulţime imediat după decolare, potrivit primelor informații.

Avionul nu a reuşit să ia altitudine şi a lovit o barieră înainte de a lovi de asemenea un grup de oameni aflaţi la capătul aerodromului. Alte opt persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc lângă orașul Fulda.

Presa locală a raportat că pilotul a pierdut controlul aeronavei atunci când a încercat să aterizeze. Osthessen News a raportat că a apărut o defecțiune în timpul procedurii, astfel încât pilotul a încercat să decoleze din nou. Din păcate, nu a mai putut să manevreze avionul, care a intrat în mulțime.

Citește și: Momente de groază într-un avion care transporta 164 de oameni și care a luat foc. 18 persoane rănite

Avionul a străpuns bariera și a intrat în mulțime. Hesse este un stat spre nordul Germaniei și este locul unde se află orașul Frankfurt.

Wasserkuppe este cel mai înalt vârf din munții Rhon și are înălțarea unei formațiuni mari de platou.

Pe 13 octombrie, un avion al companiei aeriene germane Lufthansa care se îndrepta spre Geneva a fost nevoit să aterizeze după ce pilotul a simţit un miros suspect în cockpit, transmite sâmbătă dpa.

Pilotul avionului care efectua un zbor Munchen-Geneva a lansat un apel de urgenţă după ce a simţit un miros ciudat în cockpit, a anunţat purtătoarea de cuvânt a aeroportului din Geneva, Taline Abdel Nour. Avionul a aterizat în siguranţă, toţi cei 38 de pasageri şi patru membri ai echipajului fiind nevătămaţi.

Sursa mirosului suspect a rămas necunoscută, deşi un reprezentant al Lufthansa a evocat o eventuală problemă la sistemul electric. Tehnicienii companiei aeriene examinează echipamentul electric de bord; avionul va rămâne la sol până când sursa mirosului va fi identificată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top