Connect with us

Externe

Un cunoscut doctor în numerologie a murit pe pârtia de schi. Unde s-a întâmplat tragedia

Fost olimpic internațional și doctor în numerologie, în vârstă de doar 38 de ani, Alexandru a avut parte de un sfârșit cu adevărat tragic.

Departe de granițele țării, acolo unde își făcuse un rost cu câțiva ani în urmă, bărbatul a murit într-un accident stupid pe o pârtie de schi.

Alexandru Ene Splentter a fost elev al Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad. Olimpic național și internațional, a decedat la numai 38 de ani, într-un accident de schi.

Era doctor în numerologie, la Institutul Aeronautic German

Alexandru Ene, fiul profesoarei de fizică și a inginerului Florin Ene, plecați în Statele Unite după 2000, lucra la Institutul Aeronautic German (European Space Agency) – omolgul NASA din Europa.

Bărbatul avea doi copii și era un renumit numerolog, cu perspective. Locuia la München, împreună cu familia sa.

Stupidul accident s-a petrecut pe o pârtie de schi, acolo unde bărbatul se afla împreună cu fiul său. Vestea morții lui Alexandru a picat ca un trăsnet peste familie dar și peste colegii acestuia.

Citește și Noi decese provocate de gripă. Numărul acestora a ajuns la 35

S-au înregistrat 3 noi decese cauzate de gripa de anul acesta. Astfel, numărul celor care s-au stins din viaţă a ajuns la 35.

Medicii au anunţat, luni, că au confirmat trei noi decese provocate de gripă. Este vorba de două femei şi un bărbat, care nu s-au vaccinat antigripal. Toţi au fost infectaţi cu virus gripal de tip B. Numărul deceselor provocate de gripă în sezonul 2017 – 2018 a ajuns la 35.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, luni, că s-au confirmat trei noi decese provocate de gripă.

Nici unul dintre cei trei nu erau vaccinaţi

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani din Bucuresti, o femeie de 47 de ani din judeţul Argeş şi un bărbat de 75 de ani din judeţul Mureş care nu au fost vaccinaţi antigripal.

Toţi trei au fost infectaţi cu virus gripal de tip B şi sufereau de diferite afecţiuni cronice. Femeia din Bucureşti şi bărbatul din Mureş au murit săptămâna trecută, iar femeia din Argeş în cursul zilei de duminică.

Potrivit specialiştilor, numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 35.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top