Connect with us

Știri

Facebook lansează aplicația Events

Facebook a lansat azi aplicația Events pentru Android.

Aplicația Events a fost lansată în luna octombrie doar pe iOS. Acum este disponibila și în magazinul de aplicații pentru Android Google Play. Poate fi instalată pe orice telefon și tabletă care folosește sistemul de operare Google.

Dacă sunteți foarte activi social, aplicația centralizează evenimentele viitoare pornind de la diferite filtre.

Facebook Events

Aplicația Events afișează partea de evenimente din Facebook. Pe baza unui calendar se pot vizualiza evenimentele la care merg preitenii tăi sau cele care se organizează în apropiere de tine. Se pot inporta calendare și alte postări relevante direct în aplicație. Procesul de selecție al evenimentelor este mult mai facil.

Facebook este singura rețea socială care are o astfel de facilitate. Până acum însă, Events nu a fost deloc un succes. Utilizatorii nu s-au obișnuit să folosească aplicația. Deși pentru cei care folosesc funcția de Events experiența este una mai bună.

Scopul aplicației este de a se gestiona mai bine această componentă a rețelei sociale, la fel ca si Messenger.

Facebook are un portofoliu extrem de mare de aplicații mobile. Majoritatea dintre acestea sunt disponibile doar pe iOS. Iată că încet acestea se dezvoltă și pe partea de Android. Astfel tot mai mulți utilizatori sunt atrași în această rețea de socializare.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top