Connect with us
Sotii Bodnariu au anuntat ca au decis sa paraseasca Norvegia si sa se stabileasca definitiv in Romania.

Știri

Familia Bodnariu pleaca din Norvegia si se muta in Romania

Familia Bodnariu a decis sa se stabileasca definitiv in Romania, dupa un indelungat proces cu autoritatile norvegiene privind custodia copiilor.

Sotii Marius si Ruth Bodnariu au hotarat sa paraseasca Norvegia, anuntand ca si-au gasit pacea in Romania, dupa o vacanta petrecuta aici. ”Cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania. Dupa intoarcerea copiilor, mai cu seama in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a parasi Naustdal si a vizita Romania. Consideram deja aceasta ca pe o reusita din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat sa luam decizia de a ramane in Romania”, au anuntat sotii Bodnariu.

Sotii Bodnariu au invins in instanta Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia) si si-au primit copiii inapoi. Cei doi soti au fost acuzati de violente asupra celor cinci copii, dupa ce directoarea scolii unde invata una dintre fete a facut o plangere, motivand ca minora i-a spus ca parintii ei i-ar fi supus la abuzuri fizice.

Cei doi soti au fost pusi sub urmarire penala de statul norvegian, ei recunoscand ca ii mai atingeau din cand in cand pe copii. ”Legat de cazul cu politia, dorim sa facem cateva clarificari: nu este un caz nou, este acelasi caz inceput in noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi si, cu toate acestea, ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz intr-o astfel de maniera” a mai precizat familia Bodnariu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top