Connect with us
Fata unui fost parlamentar din Brașov a fost bătută. Noi detalii ies la iveală

Știri

Fata unui fost parlamentar din Brașov a fost bătută. Noi detalii ies la iveală

Fata fostului parlamentar Sebastian Grapă a fost bătută în plină stradă, în Brașov. În urma acestui incident poliția a deschis o anchetă de proporții pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Incidentul a avut loc ieri după amiază într-un parc din centrul oraşului Braşov. Tânăra în vârstă de 18 ani purta o discuţie cu două fete în contradictoriu. Cele trei prietene vorbeau despre prietenii lor.

Agresorul, un necunoscut, care a auzit întreaga discuţie, s-a ridicat brusc de pe bancă şi în mod inexplicapil i-a aplicat tinerei un pumn în faţă. După care s-a năpustit asupra ei iar celelalte fete au sărit în ajutor.

Fata bătută a fost preluată de mama ei și dusă la spital

În momentul în care fata a scos telefonul să sune sune după ajutor, bărbatul i-a răsucit mâna stângă până i-a rupt-o. Apoi, le-a ameninţat pe toate trei şi a fugit.

Un băiat din grup, de numai 15 ani, a sunat la 112, i-a luat urma şi chiar l-a filmat în timpul urmăririi. Prima care a ajuns la faţa locului a fost mama victimei care a şi dus-o la spital.

Acum, agresorul a fost reţinut, însă chiar dacă în geanta lui s-a găsit un cuţit, nu s-a dispus nicio măsură.

Citește și Un tânăr s-a aruncat de la etajul patru al celui mai mare mall din București

Sinucidere în cel mai mare centru comercial din Capitală. Un tânăr și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul al patrulea al parcării.

Scenele șocante au fost văzute de cei care se aflau în parcare la acea oră.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Bărbatul de 35 de ani ar fi decedat între timp.

Un tânăr s-a sinucis într-un mall din București

La fața locului a sosit de urgență și un echipaj de poliție. Deocamdată nu se știe motivul pentru care tânărul și-a pus capăt zilelor în acest mod.

‘Am ajuns cu un echipaj, după ce am fost sesizaţi la 112, s-au făcut manevre de resuscitare, dar persoana era decedată’, au precizat, pentru Agerpres, sursele citate.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top