Connect with us
FCSB (Steaua lui Gigi Becali) o înfruntă pe Lazio Roma, într-un meci din 16-imile Europa League, televizat de Pro TV și Telekom Sport.

Știri

FCSB – Lazio LIVE ONLINE și la TV, joi, 15 februarie, în Europa League

FCSB, fosta Steaua București, o înfruntă pe Lazio Roma, joi, de la ora 22.05, pe Arena Națională, într-un meci din turul șaisprezecimilor Europa League.

Până la acest meci, FCSB nu are nicio victorie într-un meci oficial contra unei echipe din Italia.

Echipa lui Gigi Becali nu a reușit să câștige niciodată și are 5 egaluri și 8 înfrângeri în duelurile cu italienii. Mai mult, a reușit să înscrie într-un singur meci – cel de tristă amintire cu Napoli,

Atunci, steliștii au condus cu 3-0, dar au fost egalați, iar meciul s-a terminat cu rezultatul 3-3,

Ultima dată când Lazio a înfruntat o echipă românescă se întâmpla în 2007, în preliminarille Champions League.  Pe 28 august 2007, Dinamo  pierdea cu scorul de 1-3 în fața lazialilor și era eliminată din Liga Campionilor.

Se pare că în această seară, echipa italiană va lăsa mare parte dintre jucătorii importanți pe banca de rezerve.

Până la acest moment, fotbaliști precum Ștefan Rado, Ciro Immobile, Lulic sau Parolo nu sunt anunțați printre titulari.

”Eu cred că vor schimba câțiva jucători.

Am văzut că în Europa League mai face asta și schimbă față de campionat, în Cupa Italiei, la fel, au schimbat din jucători, dar cei care vor intra sunt valoroși.

Dacă nu va juca Immobile, va juca Caicedo. Dacă nu va juca Luis Alberto, va juca Nani.

Nu va juca Lulic, va juca Lukaku. Deci sunt jucători de valori apropiate și cu siguranță vor avea randament bun ca cei din campionat.

Da, voi face și eu schimbări, dar nu vor fi foarte multe”, spunea Nicolae Dică.

„Am analizat cu jucătorii în linişte tot ce s-a întâmplat în ultimele trei meciuri din campionat.

În afară de meciul cu Genoa, cele cu Milan şi Napoli au fost pierdute ca urmare a unor episoade din cadrul acestor partide şi nu din cauza jocului prestat.

Am lucrat bine în ultima săptămână şi sperăm să facem un joc bun mâine.

Am avut 6 partide bune în Europa League, ne-am calificat şi sperăm să ne continuăm parcursul în această competiţie.

Echipa este concentrată şi dacă vom avea prospeţime şi mintea limpede vom putea depăşi acest moment mai greu.

Am avut şase luni impresionate, iar perioada asta proastă din ultimele săptămâni este un tribut pe care trebuie să îl plătim pentru ritmul extraordinar pe care l-am avut.

Ne dorim să mergem mai departe în Europa League, să ne calificăm în finala Cupei Italiei şi să avem şi evoluţii bune în campionat”, a spus Simone Inzaghi, tehnicianul lazialilor.

Lazio este văzută favorită la casele de pariuri, având o cotă la victorie de 1.90/2.00, în timp ce un succes al FCSB este cotat cu 4.00/4.20. Un scor egal este cotat cu circa 3.50.

FCSB Lazio – Echipe probabile de start

Echipa de start FCSB anunțată azi de Becali: A. Vlad – R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais – Nedelcu, Pintilii – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha – Bastos, Luiz Felipe, Caceres – Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku – Nani – Caicedo

Meciul dintre FCSB și Lazio este televizat de PRO TV și de Telekom Sport. Partida poate fi văzută live online și pe site-ul televiziunii Telekom Sport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top