Connect with us
femeia vampir

Știri

„Femeia vampir” din Hunedoara, condamnată la ani grei de închisoare. Anchetatorii s-au îngrozit când au văzut ce i-a făcut fostei soacre

Ana Maria Bobora este o femeie din Sibișel, județul Hunedoara, care și-a ucis fosta soacră într-un mod înfiorător.

Cele două femei, de 24, respectiv 50 de ani, se aflau sub influența băuturilor alcoolice, când au început să se certe. Se pare că fosta soacră ar fi înjurat-o pe fiica criminalei, iar aceasta a vrut să se răzbune.

Folosind un cuțit, Ana Maria Bobora și-a înjunghiat cu bestialitate fosta soacră, apoi a început să o muște animalic de bărbie și alte zone ale corpului.

În dimineaţa zilei menţionate, Ana Maria Bobora  şi victima se aflau deja sub influenţa băuturilor alcoolice. Spre seară, cele două  au mers la domiciliul unui localnic, unde au consumat o sticlă de vinars şi una de doi litri de bere. De aici, victima şi Ana Maria Bobora s-au deplasat la locuinţa altui localnic, unde au stat jumătate de oră şi unde tânăra a băut un pahar de vinars  şi jumătate de  pahar de vin, iar victima două pahare de vin.

Aici, victima ar fi înjurat-o pe fiica inculpatei, dar aceasta nu a ripostat.  În drum spre casă, cele două au continuat să se certe. În jurul orei 22:20, în timp ce se aflau la locuinţa comună, în camera victimei, Ana Maria Bobora, aflată  sub influenţa băuturilor alcoolice , a  luat un cuţit pe care îl avea în locuinţă şi a  aplicat victimei multiple lovituri  în zona hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionare a plămânului stâng, care au cauzat hemoragia externă şi în mod direct decesul acesteia. Totodată, Ana Maria Bobora a muşcat-o pe victimă în partea superioară a bărbiei şi în alte zone ale corpului”, au informat anchetatorii, conform ziarului Adevărul.

Criminala a fost condamnată la zece ani de închisoare.

Citește și: Gest ŞOCANT făcut de Ceauşescu. A omorât nouă oameni într-un stil barbar

1 Comment

1 Comment

  1. ioan crisan - turda

    2017-10-12T12:53:26+03:00 at 12:53

    unele stiri i-mi plac da r cele brutale NU, sunt singur ,,cuc,, seara si dimineata citesc cateva rugaciuni impreuna cu tatal nostru – ma simt mai bine ! cu gandul la sotia mea care s-a inaltat la ceruri in luna aprilie ….. am iubito foarte mult !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top