Connect with us
Ninsori abundente, cod galben în vigoare. Cum va fi vremea în martie şi aprilie

Știri

Fenomene meteo PERICULOASE! Zeci de localităţi sunt afectate

Fenomenele meteorologice periculoase au afectat, în ultimele 24 de ore, 40 de localități din 17 județe. Au fost blocate căi rutiere din cauza căderii unor arbori pe carosabil, întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar acoperișurile unor clădiri au căzut din cauza vântului puternic.

Referitor la circulația pe drumurile publice, două drumuri naționale și un drum județean sunt închise circulației rutiere

— DN 12C între localitățile Bicaz Chei și Gheorgheni, DN 13B între localitățile Gheorgheni și Praid și DJ 175B între localitățile Pojorâta și Crucea. La aceste tronsoane de drum se adaugă DN 67C — Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul Piscu Negru — Bâlea Cascadă

care au fost închise în acest sfârșit de săptămână, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Aplicaţia DSU informează în timp real asupra condiţiilor meteo

Județele afectate de vremea rea sunt Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Harghita, Maramureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, și Tulcea.

MAI recomandă cetățenilor să consulte aplicația DSU pentru a se informa în timp util asupra condițiilor meteorologice și situației drumurilor.

„Ministerul Afacerilor Interne rămâne în continuare mobilizat prin prezența în teren a polițiștilor, jandarmilor și a pompierilor”, se arată în comunicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top