Connect with us
Fenomenul secolului: Eclipsă de lună, trei zodii afectate

Știri

Fenomenul secolului: Eclipsă de lună, trei zodii afectate

Cea mai lungă eclipsă se apropie cu pași repezi de noi. Între 27 și 28 iulie vom avea partea de cea mai lungă eclipsă de soare a secolului XXI. Specialiștii Observatorului Astronomic Amira Urseanu din București anunță că acest fenomen astronomic va fi vizibil și de pe teritoriul țării noastre.

Astfel, cei dornici să vadă cum luna va trece prin umbra Pământului și va căpăta un culoare roșiatică, cor putea să facă acest lucru. Bineînțeles, dacă vom avea parte de condiții meteo favorabile.

În acest an, durata eclipsei, de 1 ore și 43 de minute, este foarte aproape de limita maximă posibilă pentru un asemenea fenomen. Durată maximă care este de 1 oră și 47 de minute.

O eclipsă de Lună are loc atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază astfel încât Luna ajunge în umbra pe care o face Pământul. Acest fenomen vine însă și cu schimbări majore pentru trei dintre semnele zodiacale.

Eclipsă de lună: Iată cum sunt influențate trei dintre zodii

Berbec

Cei născuţi în acest semn zodiacal vor simţi din plin efectele eclipsei de lună. Acești nativi reuşesc să îşi rezolve unele probleme pe care le aveau cu prietenii sau cu grupurile pe care le frecventează. În relația cu familia vor putea avea mici conflicte.

Se întrezăresc unele progrese spre îndeplinirea unui vis. Pot alege să muncească pentru îndeplinirea lui sau pot să renunțe.

Berbecii se concentrează mai mult pe planurile de viitor şi învaţă să fie mai realişti cu lucrurile pe care le pot realiza. Le este recomandat să nu pună presiune pe ei şi să facă schimbări pas cu pas.

Rac

Nativii zodiei Rac se simt forţaţi de împrejurări să se ocupe de o problemă care îi macină de mult pe interior şi pe care nu voiau să şi-o mai amintească.

Este mai bine să o rezolve acum, ca mai apoi să o elimine. Se vor concetra pe lucruri serioase şi nu vor avea răbdare pentru chestiuni puerile şi inutile. Trebuie să îşi ţină sub control stările emoţionale intense.

Vor pune la punct detalii și în relația cu familia. Vor explica ce anume îți doresc de la viață și îi vor ruga pe cei din familie să nu-i
mai forțeze să ia decizii pripite.

Vărsător

Vărsătorii vor avea, în sfârşit, ocazia să culeagă ceea ce au semănat. Munca grea depusă de-a lungul anilor, dar şi inteligenţa, vor aduce recompense, progres şi oportunităţi.

Citește și HOROSCOP JOI 26 IULIE. O zodie va avea parte de o schimbare majoră!

Emoţiile pe care le simt vor fi extrem de puternice. Nativilor le va fi mai uşor să le împărtăşească celorlalţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top