Connect with us
murit

Știri

Fetița lor a murit la doar 8 luni, după ce a fost „tratată” de zeci de medici. „La autopsie nu mai avea pic de sânge!” Ce i s-a întâmplat

O familie din Râmnicu Vâlcea trece printr-o dramă groaznică. Cristina, o fetiță de 8 luni, a murit după ce a fost tratată de numeroși medici din Rm. Vâlcea și București, care nu și-au dat seama ce are.

Cristina a venit pe lume la o clinică privată din Capitală în luna ianuarie a acestui an, ea fiind perfect sănătoasă. Nu a avut nicio problemă medicală până la vârsta de 8 luni, când au început problemele.

Pe 11 septembrie, ea a început să aibă diaree și febră de 38 de grade. Părinții au dus-o la pediatru, iar medicul i-a spus că îi dau dinții și sunt simptome normale.

După două zile, părinții au devenit și mai panicați, mai ales că fata urina la 12 ore și febra încă nu trecuse. Au urmat 5 zile de îngrijorare, în care părinții micuței s-au plimbat cu ea pe la spitalele din localitate și au făcut mai multe analize, iar pe 20 septembrie au primit diagnosticul de  hepatita B şi C. Cristina a fost transferată la București.

Joi seara, pe 21 septembrie, au ajuns la Spitalul „Matei Balş” din București, unde un medic a început să-i administreze fetiţei tratament pentru hepatita C – povesteşte mama, deşi rezultatele făcute la o clinică privată infirmau diagnosticul. După câteva ore, fata a murit.

„Greşeala medicului a fost că a făcut tratament pentru hepatita C înainte să-i vină răspunsul la analizele de la Matei Balş, apoi i-a făcut tratament pentru septicemie şi ulterior a văzut la analize că nu avea nici septicemie. După moartea fetiţei, mi s-a comunicat că nu avea nici septicemie, ci o malformaţie la inimă, lucru ce nu este adevărat întrucât avem două ecografii făcute la Medlife care arată că fetiţa nu avea nicio malformaţie. Mie nu mi-au dat nimic la mână. Când am solicitat analizele, m-au refuzat şi Bucureştiul, şi Vâlcea”, a spus femeia, pentru jurnalul.ro.

Familia copilei se teme că această moarte ar putea fi mușamalizată, deoarece susțin ei au fost mințiți în legătură cu data şi ora la care se face autopsia.

”De la 20.40 până la ora 2.00 dimineaţa, i s-a luat sânge nonstop. Experţii au zis că în viaţa lor nu au văzut ca un cadavru să nu mai aibă pic de sânge. Au chinuit-o ca pe Iisus Hristos”, a mai spus femeia.

Managerul spitalului „Matei Balș” susține că medicii și-au făcut treaba și că fetița a venit la unitatea medicală într-o stare terminală.

Citește și: Urma să se căsătorească cu iubita sa însărcinată, dar ea a murit cumplit. Gestul său a ajuns în toată lumea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top