Connect with us
Fiica Andreei Esca, mai are puțin și vine momentul fericit din viața ei: „8 luni ❤️. Te iubesc”

Monden

Fiica Andreei Esca se gândește la căsătorie: „Mama îl place pe Mario…”

Fiica Andreei Esca, Alexia, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani cu Mario, un artist descoperit de Alex Velea.

Cei doi adolescenți se pregătesc de cel mai important examen de până acum pentru ei, Bacalaureatul. Pe lângă școală, cei doi își trăiesc liniștiți povestea de dragoste, deoarece părinții lor sunt de acord.

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Antonia.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt și chiar se gândesc la căsătorie. Relația lor a început acum doi ani, când cei doi nu erau încă la vârsta majoratului. Mai mult, mama Alexiei, Andreea Esca, îl place pe băiat.

Citește și: Andreea Esca, interviu savuros cu robotul Sophia!

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Antonia.

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur.

Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii mei. Eu am împins-o să meargă în străinătate, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om”, a spus Mario la Star Matinal.

Citește și: Fiica Andreei Esca, intr-o relatie cu un tanar cantaret roman FOTO

Alexia Eram spune despre iubitul ei că este un tip foarte romantic.

„Mama îl place pe Mario pentru că e un băiat respectuos şi orice alegere fac, ea e de acord cu mine. Avem BAC-ul, avem emoţii şi după aia vacanţa de vară. Nu m-am decis unde vreau să studiez, dar cred că în Anglia şi stau 3-4 ani.

Alexia se vede mireasă la 20 de ani

Mario mă susţine întotdeauna orice aş face. E un tip romantic, vine cu un trandafir la mine şi chiar fără ocazie şi eu sunt romantică”, a spus Alexia.

„Eu am luat stilul de la mama şi tata, încerc să iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relaţie, la 20 s-au căsătorit”, a spus Mario.

„Mi-aş dori să fie exact aceeaşi poveste şi la noi”, a adăugat fiica Andreei Esca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top