Connect with us

Știri

Florin, tânărul diagnosticat cu leucemie înainte de nuntă a murit. Ce a spus logodnica

După ce cazul lui Florin Răcoare a fost mediatizat de presa din România, toată lumea s-a rugat pentru viața lui.

Florin face parte de acum din ceata cerească de îngeri

Florin a aflat că are leucemie cu 3 luni înainte de nuntă. Din nefericire, Dumnezeu l-a luat între cei drepți pe bărbatul care a emoționat o țară întreagă.

„Am zis să luptăm, şi am luptat. Am cerut să ne implicăm şi ne-am implicat. Ne-am format un crez, un strigat Reuşim împreună, un gând care a oferit şanse egale tuturor, nu ne-am oprit şi nici n-o să ne oprim!

Împreună am reuşit lucruri imposibil de imaginat pentru foarte mulţi, dar din nefericire o luptă nu ţine de noi. Lupta cu destinul…

CITEȘTE ȘI: “Îngropați-mă în sicriul mamei mele” – Ultima dorință a unui băiețel bolnav de leucemie

O mare cântăreață a murit: “A plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie!”

A murit de cancer în ziua de Crăciun. Mesajul lăsat este sfâșietor

Se zice că fiecare om are îngerul lui, noi avem doi. Florin Răcoare veghează asupra fiecaruia!” a fost mesajul postat de prietenul lui Florin pe Facebook, Laurențiu Ciocoi.

Florin s-a stins din viață aseară, după o lungă bătălie cu boala.

„Din fericire am avut o perioada la început când tratamentul părea sa funcţioneze bine în cazul nostru. Când ne pregăteam toate forţele şi energiile pentru transplant, au apărut infecţiile de care nu am reuşit să mai scăpăm.

Din nefericire, aceste infecţii persistă de ceva timp şi vor mai persista, iar din acest motiv şi la recomandarea medicilor din Italia, ne-am întors în România.

Vom rămâne aici până când vom scăpa de aceste infecţii. Sper să ne revenim cât mai repede ca să ne putem întoarce în Italia.

Vă rugăm să rămâneţi alături de noi prin rugaciuni şi gânduri în aceasta luptă dureroasă”, a scris logodnica lui pe Facebook.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top