Connect with us
Infractorii aflati pe litoralul romanesc au inventat o noua metoda de furt. Se numeste "foaia de hartie", iar politistii avertizeaza ca e foarte utilizata.

Știri

„Foaia de hartie”, cea mai noua metoda de inselaciune folosita de hotii de pe litoral

Profitand de faptul ca litoralul incepe sa se aglomereze in weekend, hotii au inventat o noua metoda prin care sa ii lase pe turisti fara bani.

Cea mai noua metoda de inselaciune pe litoral poarta numele de „foaia de hartie”. Infractorii care apeleaza la ea se folosesc de o poveste falsa prin care spera sa atraga simpatia turistilor si sa ii faca neatenti pentru a le sustrage bunurile. Iata cum functioneaza!

„Diversi infractori incearca sa prezinte un handicap pe aceasta coala de hartie, avand trecute cateva date fictive, se apropie de turistii care servesc masa la unitati de cazare din statiunea Mamaia dar si din municipiul Constanta, invoca o poveste lacrimogena, iar in momentul in care turistul in cauza este neatent i se sustrage portmoneul.

Citeste si: Accidente pe Autostrada Soarelui. Mai multe caramboluri au avut loc pe A2

Am avut un caz cu un tanar care a sustras un portmoneu si colegii nostri au reusit sa probeze faptele pentru inca alte sapte infractiuni folosite cu aceeasi metoda in statiunea Mamaia, dar si pe raza municipiului Constanta”, a declarat Marius Niculescu, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, potrivit Radio Constanta.

Oamenii legii le recomanda turistilor ca atunci cand observa persoane care se comporta bizar care incearca sa ii abordeze, sa sune la numarul unic de urgenta 112.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top