Connect with us
Fosta sotie a lui Dan Condrea a avut un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Știri

Fosta sotie a lui Dan Condrea a avut un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, a suferit un accident rutier grav in urma cu cativa ani, similar cu cel in care a murit patronul Hexi Pharma.

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut cateva declaratii tulburatoare pentru ziarul Libertatea. Femeia sustine ca sunt zile in care nu se poate ridica in pat si ca durerile suferite in urma acelui accident inca persista. ”In urma cu mai multi ani am fost implicata intr-un accident de masina destul de grav.

Ma aflam intr-un autoturism condus de tatal meu, care era ofiter militar, si cineva a intrat cu masina in noi, intentionat. Impactul a fost foarte violent si am ramas cu sechele la nivelul coloanei. Sunt zile cand nu pot sa ma ridic din pat si am dureri cumplite”, a declarat femeia.

Laura Georgesacu s-a remarcat in urma mortii fostului ei sot sustinand ca acesta a fost filat de SRI si SIE si ca patronul Hexi Pharma era ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe. Femeia a facut aceste dezvaluiri chiar la Tribunal, unde a fost audiata dupa moartea lui Condrea.

Hexi Pharma, Flori Dinu si nevasta lui Dan Condrea, puse sub urmarire penala

ULTIMUL SMS trimis de Dan Condrea reaprinde o TEORIE MACABRA

Laura sustine ca de cand a facut aceste declaratii se simte in pericol si a decis sa paraseasca tara pentru a fi in siguranta. In plus, Georgescu o duce prost si din punct de vedere financiar. Fostul sot a lasat-o fara niciun ban si i-a luat si masina.

Procurorul General al Romaniei a iesit astazi cu cateva declaratii importante in cazul Condrea. Augustin Lazar exclude cu vehementa ipoteza uciderii patronului Hexi Pharma si sustine ca in clipa de fata singura ipoteza valabila este cea a sinuciderii.

De asemenea, procurorul general al Romaniei a mai asigurat presa prezenta azi la Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) ca ancheta privind dezinfectantii diluati va continua deoarece exista noi date pe care procurorii le investigheaza in clipa de fata. VEZI AICI DECLARATIILE COMPLETE FACUTE DE AUGUSTIN LAZAR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top