Connect with us
Frank Sinatra Jr., fiul legendarului cantaret Frank Sinatra, a murit la varsta de 72 de ani, din cauza unui stop cardiac.

Știri

Frank Sinatra Jr. a murit la 72 de ani. Povestea rapirii sale

Fiul legendarului cantaret Frank Sinatra a murit la varsta de 72 de ani, potrivit managerului sau, Andrea Kauffman.

Frank Sinatra Jr., care era si el un cantaret de succes, s-a stins din viata la un spital din Daytona Beach, statul american Florida. Sora artistului, Nancy Sinatra, a precizat pe pagina sa de Facebook ca fratele ei a decedat din cauza unui stop cardiac. „Odihneste-te in pace, Frankie…”, a mai scris aceasta pe reteaua de socializare.

Frank Sinatra Jr. era in turneul „Sinatra sings Sinatra” si trebuia sa cante miercuri la Peabody Audiorium. Clubul anuntase pe pagina de Facebook ca artistul se simte rau si spectacolul a fost anulat.

Citeste si:O mare campioana a Romaniei a murit

Citeste si:Oana Lis in doliu! A murit cea mai draga persoana din viata ei

Frank Sinatra Jr. ii calcase pe urme tatalui sau in ceea ce priveste cariera muzicala. Un amanunt interesant din viata cantaretului este ca a fost rapit de trei barbati in 1963, la varsta de 19 ani. Dupa trei zile, tatal sau a platit o rascumparare de 240.000 de dolari, iar dupa alte cateva zile, unul dintre rapitori i-a marturisit intamplarea fratelui sau, care a alertat FBI.

La proces, agresorii au afirmat ca totul a fost o inscenare menita sa ii propulseze cariera tanarului muzician, dar nu au avut dovezi care sa le sprijine marturia si au fost condamnati.

Sinatra Jr, a carui voce seamana mult cu a tatalui sau, a scos sase albume. Frank Sinatra senior a murit la varsta de 82 de ani, in 1998. Dintre copiii pe care i-a facut, in viata au mai ramas Nancy, Tina si Michael.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top