Connect with us
Gabriela Firea, internată. Ce probleme de sănătate are primarul Capitalei

Știri

Gabriela Firea, internată. Ce probleme de sănătate are primarul Capitalei

Gabriela Firea a ajuns pe mâna medicilor. Primarul General al Capitalei a fost supus unei intervenţii laparoscopice, conform unor surse medicale.

Edilul Capitalei anunta, printr-o postare pe Facebook, că a avut probleme de sănătate, sustinand ca s-a tratat la spitalele Colentina si Ion Cantacuzino.

„Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice.

Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra.

Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Se pare că această ar fi suferit de o boală gastro-intestinală acută.

Ea a publicat o fotografie în care se află alături de conf. dr. Iulian Brezean. ”Dumnezeu să-i aibă în pază pe toţi cei care salvează vieţi”, a adăugat primarul general.

Citeşte şi: Liviu Dragnea se căsătorește cu Irina Tănase?! Anunț din PSD

Citeşte şi: Reacția lui Klaus Iohannis după ce Liviu Dragnea a cerut să fie acuzat de înaltă trădare

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

5 Comments

5 Comments

  1. aneta

    2019-01-17T08:36:09+02:00 at 8:36

    „Boala vacii nebune”, sau „boala lui Kalache”…! Macar sa-i fi scos viclenia si veninul care , se pare ca au intoxicat-o si pe ea, nu doar pe cei din jur !

  2. Terzi Petre

    2019-01-16T22:20:47+02:00 at 22:20

    Cand este vorba de sanatate, opiniile positice nu au sens ! Sa-i dorim D-nei Gabriela Firea insanatosire grabnica, spre binele familiei si tuturor celor dragi, precum si a Bucurestenilor care au ales-o pentru indeplinirea angajamrntelor luate in campania electorala ! Sa va intoarceti cat de curand la indatoririle de Primar General, D-na Gabriela Firea !.

  3. Terzi Petre

    2019-01-16T13:26:41+02:00 at 13:26

    De data asta rog pe toţi cititorii să adresăm D-nei Primar General, Gabriela Firea, multă putere să depăşească cu succes dificultăţile de sănătate. spre binele familiei sale şi a locuitorilor Bucureştiului, ale căror interese este aleasă să le apere, în toate împrejurările. Îi doresc însănătoşire grabnică !

  4. GABY

    2019-01-16T01:12:52+02:00 at 1:12

    Gabriela Firea-o ***ä imputitä

  5. ANA VASILE

    2019-01-15T14:54:01+02:00 at 14:54

    MAI LASATINE CU PUCISTA SI BOALA EI PARCA NUMAI EA ESTE BOLNAVA,,,CE TOT O RIDICATI IN SLAVI SI O COMPATIMITI DAR CA BUCURESTENII STAU IN FRIG SI PLATESC CALDURA DEGEABA NU SE VEDE?,,,HAI LASATINE PAPARUDELOR CU MAHALAGIOAICA PUCISTAAAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top