Connect with us
Gabriela Firea a semnalat deja o problema in Bucuresti - TANTARII care ii pisca pe copii in parcuri

Știri

Gabriela Firea a semnalat deja o problema in Bucuresti – TANTARII care ii pisca pe copii in parcuri

Gabriela Firea a primit nenumarate felicitari si mesaje de incredere pe pagina sa de Facebook si pe e-mail, iar unele dintre aceste mesaje contineau si cateva teme pe care castigatoarea alegerilor in Capitala si le-a notat deja.

Gabriela Firea a declarat azi dimineata in fata jurnalistilor ca a primit multe mesaje de la parinti, care se plang de tantarii ce ii pisca pe micuti si sunt nevoiti sa ajunga cu ei la doctor.

Firea sustine ca problema tantarilor din parcuri trebuia rezolvata din decembrie, insa s-a amanat foarte mult semnarea acelui contract. Aceasta a promis ca se va ocupa imediat ce va ajunge in functie de aceasta problema a parintilor.

De asemenea, Firea a spus ca va initia o serie de proiecte benefice bucurestenilor si va vorbi nu doar cu cetatenii simpli, ci si cu asociatii si fundatii care au teme si idei pentru dezvoltarea Capitalei.

Nicusor Dan cere renumararea voturilor in sectorul 1

REZULTATE BEC BUCURESTI ALEGERI 2016 FINALE primaria generala + sectoare

Cat despre decizia lui Nicusor Dan de contestare a votului din sectorul 1, cerand renumararea acestora dupa ce Clotilde Armand a pierdut alegerile, Firea sustine ca PSD nu poate fi banuit de masluirea voturilor deoarece, chiar daca USB nu avea observatori in 30 de sectii de votare, existau alte partide care erau acolo si nu au semnalat nicio problema la numararea voturilor: „Nu cred ca putem fi banuiti de prietenie cu PMP, M10 sau PNL”.

Firea, mesaj pentru Nicusor Dan: A INCALCAT LEGEA IN ZIUA VOTULUI

„Domnul Dan nu spune nimic despre incalcarile flagrante din campanie. Dupa incheierea campaniei, el a primit numeroase avertizari de la Biroul Electoral. A facut campanie in mediu online chiar si in ziua votului. Cand spui ca vii cu suflu nou in politica, cand spui ca vii cu oameni noi si curati, cand chiar tu incalci legea electorala, inseamna ca esti dispus sa incalci orice lege din aceasta tara, inclusiv Constitutia”, i-a raspuns Gabriela Firea lui Nicusor Dan.

1 Comment

1 Comment

  1. Gogu

    2018-07-20T18:13:05+03:00 at 18:13

    Doamna FIREA,va urmaresc cu mare atentie si admiratie campania de imagine si comunicarile publice! Totusi,este oare posibil ca cele peste 20 de firme ale primariei sa nu le fi infiintat pentru economisirea si mai buna gestionare a banilor publici si serviciilor , ci doar sa furati ca talharii !?!Eu cred ca faceti valuri ca sa atrageti atentia de la faptul ca faceti pi…..in apa in care va scaldati pe banii nostrii !Intreb si eu in mod geometric, ca GOGU RETORICUL : stimata doamna PRIMAR ,fosta viitoare PRESEDINTA , cat va credeti voi de destepti si cat ne credeti pe noi de prosti ?!? Vreti sa inlocuiti “STATUL PARALEL” cu “STATUL PERPENDICULAR” ? Nu credeti ca intinzand compasul cu atata aroganta si nerusinare s-ar putea sa ramaneti in “echer” sau chiar in “SPAGAT” ,ca poate va place mai mult !?
    Doamna primar ma adresez dumneavoastra si cunoscatorilor cu deratizarea din jur ! Acum o luna erati foarte suparata pe ucigasii de rate,dar vad ca va mai trecut, cand ati vazut ca betivii responsabili cu diversiunea au incurcat parcurile si au lasat buletinele la locul….genocidului !In alta ordine de idei ,ne emotioneaza grija dv. pentru noi cetatenii capitalei insa dupa ce a cam iesit vanzoleala cu felul cum ati incheiat un contract de cinci milioane de euro cu o firma FITODEP VIRIDANA SRL din TURNU-MAGURELE ,infiintata peste noapte,fara angajati,bonitate,experienta minima sau dotari si autorizari,nu am remarcat preocupari ale dv. de a lamuri acele aspecte foarte ciudate care miros puternic a coruptie pura nu doar a …abuz in serviciu ! Ati iesit public si ne-ati linistit ca firma respectiva a incasat doar 1 milion si ceva de euro,ca si cand ar fi nimic ! Acum va intreb,in BUCURESTI ce operatiuni de dezinsectie,dezinfectie sau deratizare face firma WASVAL SRL a lui NITA CONSTANTIN insolventa in prezent ?!Incaseaza cumva circa 1 milion de euro cu acceptul dv.de la primaria lui DAN TUDORACHE ? Pai acesata nu este firma caruia PRIMARIA GENERALA ii platea pentru nimic 1,5 milioane de euro pe timpul lui OPRESCU ?! Oamenii simpli pot fi pacaliti si manipulati o perioada cu prefacatorii si sloganuri care prind,dar cand vor intelege intrebarile de mai sus si vor cere raspunsuri la aceste intrebari ,chiar si cei care va sprijina acum neconditionat vor fi lamuriti de ceea ce sunteti si ce faceti in realitate !Cu toata dragostea,in present aveti un parcurs politic foarte asemanator dar nu sunteti nici mai desteapta ,nici mai frumoasa si nici mai ….prudenta decat ELENA UDREA !!Viitorul credeti ca ……va fi mai bun Un sfat prietenesc :scoate-l bre la pensie pe nea FANE VASII ca in loc sa dea cu pliciu comunitar dupa tantari cum i-ai poruncit ,da dupa muste si…..macane ca o rata ……otravita cu vodka !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top