Connect with us
Găsit de poliţişti! Bărbatul care a avariat vineri cinci autoturisme şi a fugit de la locul accidentului

Știri

Găsit de poliţişti! Bărbatul care a avariat vineri cinci autoturisme şi a fugit de la locul accidentului

Bucureștenii pot răsufla liniștiți. Poliţiştii bucureşteni l-au depistat pe bărbatul care a provocat vineri, pe strada Alexandru Şerbănescu, un accident în care au fost avariate cinci autoturisme, iar apoi a fugit de la locul accidentului, informează Poliţia Capitalei.

„În urma activităţilor de căutare a bărbatului bănuit că ar fi autorul evenimentului rutier petrecut ieri, 13 iulie a.c., pe strada Alexandru Şerbănescu, din care a rezultat avarierea a cinci autoturisme şi rănirea uşoară a două persoane, vă aducem la cunoştinţă faptul că în

această seară, la ora 21.45, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii bucureşteni şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.

Acesta va fi prezentat ulterior magistraţilor pentru a dispune cu privire la măsurile legale ce vor fi luate în cauză”, a informat Poliţia Capitalei.

Şoferul respectiv a fost căutat de oamenii legii după ce a părăsit locul accidentului.

De la ce a pornit totul

„Un echipaj de poliţie de la Secţia 2 se deplasa la un caz pe strada Salubrităţii, moment în care a efectuat semnal de oprire unui alt autoturism, înmatriculat cu numere de Bulgaria.

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, s-a plecat în urmărirea lui, colegii au cerut sprijin prin staţie şi alte echipaje din zonă au intervenit. S-a încercat blocarea acestuia, însă pe strada Alexandru Şerbănescu respectivul conducător auto a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Atât el, cât şi pasagerul din dreapta au coborât şi au fugit din autoturism, au părăsit locul accidentului, fiind prins imediat pasagerul de către colegii de la Secţia 2 Poliţie.

Citește și: Căutat de 24 de ore! Au apărut primele imagini cu bărbatul care a lovit cinci mașini în București. ”E un recidivist, o persoană periculoasă”

În acest moment sunt efectuate activităţi pentru identificarea, depistarea şoferului”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Mirela Drugă, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Reprezentantul Poliţiei a mai spus că în cazul acestui şofer s-au demarat cercetări pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top