Connect with us

Știri

Gigi Becali, dezvăluire-bombă despre homosexualii din Biserică: „E foarte bine că…”

Gigi Becali a avut, în sfârșit, o poziție în scandalurile sexuale care zguduie Biserica Ortodoxă, cel mai recent fiind cel în care e protagonist episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu.

Becali, de acord cu dezvăluirile presei

„Biserica a luat act de aceste lucruri și probabil a fost excomunicat. El nu putea lucra… Diavolul l-a luat și l-a făcut homosexual. Diavolul are puterea să distrugă lumea cu un singur deget, într-o secundă, dar Dumnezeu nu îl lasă. Noi nu trebuie să ne smintim, trebuie să credem în Biserică”, a spus Gigi Becali despre preotul Cristian Pomohaci la Antena 3.

„E foarte bine că astfel de lucruri ies la iveală”, a mai adăugat omul de afaceri la Antena 3.

În tot acest scandal, credinciosul Becali îi îndeamnă pe români să nu-și piardă încrederea în Biserică.

CITEȘTE ȘI: Un nou scandal sexual în Biserica Ortodoxă, după cazul Pomohaci. ACUZAT CĂ FACE SEX CU STUDENȚII DE LA TEOLOGIE

Omul de afaceri a mai spus că este dezgustat de imaginile care au apărut în presă, în care episcopul Hușilor face sex cu unul din studenții de la Teologie. Acesta spune că nu e normal că în Sfântul Altar să stea un homosexual, acest lucru fiind total împotriva canoanelor.

Becali a asigurat că va sprijini în continuare Biserica, dar că e foarte bine că ies la iveală și problemele existente în interior, pentru că numai așa se poate face curățenie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top