Connect with us
Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment: "E scandalagiu și drogat"

Știri

Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment: „E scandalagiu și drogat”

Gigi Becali a comentat din nou scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica vineri seară într-un club de fițe din București. Acuzaţiile omului de afaceri sunt incredibile. Patronil FCSB a vorbit şi despre ce se întâmplă în cluburile de noapte din Capitală.

Patronul de la FCSB l-a criticat dur pe iubitul fiicei lui MM Stoica, despre care a spus că este „scandalagiu și drogat”.

„MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui MM: „dacă le spui fotbaliștilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?” Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui și fetei: „Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?” Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo.

Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic și mental după eliberare. I-am zis: „MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?” I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu și drogat.

Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia.”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru, într-un club din Capitală, care s-a soldat cu „bătăi ca în luptele de stradă şi cu sticle aruncate”, susţine Gazeta.

Se pare că totul a început de la un conflict între Dan Petrache, iubitul Teodorei Stoica, fata lui Meme, şi un bărbat aflat la masa alăturată. Totul a escaladat rapid şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor.

De menţionat e şi faptul că în LOFT, clubul despre care este vorba, s-a aflat şi Marius Ianuli, care însă în momentul conflictului a părăsit clădirea pe uşa din spate.

Mihai Stoica, implicat într-o bătaie generală, într-un club!

„Am ajuns în club după ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje. La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat… Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau….”

Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute”.

MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor”

Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că „Vă omor pe toți!”. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise… Au fost scene șocante!”, a povestit un martor pentru sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top