Connect with us

Știri

Accident grav pe DN1! Un mort și patru răniți, traficul a fost blocat

Grav accident rutier pe DN 1, în această dimineață, soldat cu un mort și patru răniți, între care un copil. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 1 Cluj-Napoca – Huedin, la intersecţie cu DJ 108C, în afara localităţii Leghia, judeţul Cluj, unde a avut loc un accident.

În urma unei pătrunderi pe contrasens, impactul dintre două autoturisme s-a soldat cu rănirea a patru persoane și decesul unei persoane.

În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz, în urma impactului dintre acestea înregistrându-se cinci victime, dintre care patru adulți și un copil. Șoferul vinovat de producerea accidentului a decedat, în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiți la fața locului pentru a-i salva viața.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectopratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Traian Morar, citat de Someșeanul, accidentul a fost provocat de șoferul autoturismului care, din motive încă necunoscute, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul, care circula regulamentar din sens opus.

Se înregistrează valori normale de trafic la această oră, urmând ca circulaţia să revină la normal în aproximativ 40 de minute.

Citește și: Mureş: Doi decedaţi şi cinci răniţi în urma unui accident lângă Reghin

Două persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier produs vineri în zona pădurii Mociar de lângă Reghin, a declarat pentru AGERPES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag.

Potrivit acestuia, în urma unui impact între un autoturism şi o autoutilitară au rezultat doi decedaţi, trei grav răniţi având cod roşu şi alţi doi răniţi cu cod galben.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, a declarat că autoturismul ar fi efectuat o depăşire neregulamentară.

„Din primele cercetări se pare că efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentară este cauza probabilă a accidentului. Accidentul s-a petrecut între un autoturism şi o autoutilitară, conducătorul autoturismului fiind cel care se presupune că este vinovat de producerea accidentului”, a declarat Andreea Pop.

O persoană decedată s-a aflat în autoturism, iar cealaltă în autoutilitară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top