Connect with us
Gregorian Bivolaru a fost adus in tara, la 12 ani de cand a parasit Romania. Liderul MISA urmeaza sa petreaca sase ani in inchisoare.

Știri

Gregorian Bivolaru, adus in Romania. Amenintarea liderului MISA

Gregorian Bivolaru a ajuns vineri in Romania, sub escorta, dupa ce a fost extradat de autoritatile franceze. El isi va ispasi condamnarea intr-un dosar in care a fost acuzat ca a intretinut raporturi sexuale cu o minora.

In timpul audierilor din Franta, Bivolaru ar fis spus ca prin extradarea sa, multe persoane publice din Romania vor avea de suferit. „Va rog sa intelegeti, daca ma trimiteti in Romania, nu imi faceti rau doar mie, ci si mai multor adepte ale mele, care ocupa functii publice si de inalta demnitate”, le-ar fi spus „guru” magistratilor din Hexagon, potrivit Mediafax.

Citeste si: Fotomodelul care si-a pierdut virginitatea cu Bivolaru face dezvaluiri explozive!

Tot vineri, structuri din cadrul MAI au demarat o ancheta pentru a stabili ce a facut Gregorian Bivolaru din momentul in care a fugit in tara, pana cand a fost prins in Franta. Anchetatorii doresc sa afle daca liderul MISA a fost ajutat de cineva sa paraseasca Romania.

Gregorian Bivolaru isi va petrece urmatorii sase ani in spatele gratiilor. Liderul MISA a figurat pe lista Agentiei politiei europene (Europol), printre cei mai cautati infractori. El a fugit din tara in 2004, iar in 2005 a primit azil politic in Suedia. A fost arestat la Paris in luna februarie a acestui an.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top