Connect with us
Hanibal Dumitrașcu, executat silit la aproape o lună de când a murit

Știri

Hanibal Dumitrașcu, executat silit la aproape o lună de când a murit

Vești triste despre Hanibal Dumitrașcu. La aproape o lună de când s-a stins din viață, fostul psiholog a fost dat în judecată.

La Judecătoria Sectorului 1, Hanibal Dumitrașcu a fost dat în judecată la 18 zile după ce a murit. Pe 7 iunie 2018, banca la care psihologul a făcut un credit de nevoi personale, în 2013, în valoare de 15.000 de lei (3.300 de euro), a cerut executarea silită a acestuia!

Hanibal Dumitrascu a figurat ca debitor în dosarul înregistrat pe data de 7 iunie.

Pe data de 14 iunie, judecătorii au respins cererea de executare silită formulată de către bancă. „Respinge cererea de încuviinţare a executării silite ca neîntemeiată. Cu drept de apel exclusiv pentru creditoare, în termen de 15 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 14.06.2018.”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Citește și: De ce a murit Hanibal Dumitrașcu: cauzele morții

În toamna lui 2017, Hanibal Dumitrașcu a fost executat silit pentru datoriile pe care le avea la bănci. Psihologul făcuse două credite în anul 2008.

Citește și: Când va fi înmormântat Hanibal Dumitrașcu. Fiica lui a făcut anunțul

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de BEJ Miu si Partenerii. Încuviinţează executarea silită cu privire la obligaţiile cuprinse în titlul executoriu reprezentat de Contract de credit nr. 0807300018/07.08.2008.
Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlul executoriu, precum si pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 29.11.2017”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sectorului 1 din luna noiembrie.

Conform declarației de avere, psihologul care a decedat pe 20 mai, la doar 54 de ani, avea un salariu de profesor, la Universitatea București, de 45.000 de lei pe an. Acesta încasa 3.750 de lei pe lună.

Celebrul psiholog a decedat pe data de 20 mai în urma unui atac cerebral pe care l-a suferit pe stradă. A fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

1 Comment

1 Comment

  1. olescu marin

    2018-06-19T10:02:58+03:00 at 10:02

    pai fetele lui hanibal nu stia ca este comunist, asa trebuie sa se intample cu toti comunisti, astia au fost si sunt niste fiinte marsave, neoameni, niste jigodi, niste javre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top