Connect with us
Horoscop 20 martie 2016

Știri

Horoscop 20 martie 2016

Horoscop 20 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 20 martie 2016 – Berbec

Iti aduni fortele pentru a lupta cu toata fiinta ta pentru o cauza dreapta, in care crezi cu tarie. Daca mai aduni alaturi de tine si alti oameni care au aceeasi credinta, sansele de a scoate adevarul la lumina si a face dreptate cresc simtitor. Cauta dovezi, legi, argumente solide care sa construiasca un edificiu sigur pe care te poti baza in lupta pentru care militezi, deoarece nu e usor sa faci lumina in problema de fata, dar cum esti convins ca adevarul e la tine, nimic nu te va mai opri pana nu ajungi la capat!

Horoscop 20 martie 2016 – Taur

Spui multe lucruri in gluma, ba chiar folosesti ironia cu un iz usor agresiv, chiar daca nu ai absolut deloc intentii rele fata de cei carora te adresezi asa. Dar tare-ti place sa faci haz de cei care se agita inutil, de cei care vorbesc fara sa gandeasca, de cei care se avanta nebuneste in directii riscante. Chiar daca umorul nu e intotdeauna gustat si adeseori poate fi gresit interpretat, nu te poti abtine sa nu te distrezi pe seama celor pe care nu prea ii ai la suflet. Consideri ca merita sa-i mai iei peste picior, poate asa vor intelege propriile gafe.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016

Horoscop 20 martie 2016 – Gemeni

Oricat te-ai stradui sa fii pe placul lumii, nu poti multumi pe toti, deci nu te mai chinui atata! Daca pe cineva il satisface gestul tau, fii sigur ca alaturi se gaseste cineva care sa te judece. Vei resimti aceasta impartire clara in doua tabere in jurul tau, pentru ca ceea ce spui tu, acum, unuia i se va parea a fi bun si nobil, in timp ce altul te va critica intens. Tu fii asa cum esti, nu te mai lupta sa fii pe placul lumii, pentru ca nu vei reusi! Cat timp ceea ce faci consideri ca este si ceea ce se cuvine, asta conteaza cel mai mult. Tu sa fii multumit ca faci totul corect, cinstit, nobil, conform propriilor tale criterii si principii.

Horoscop 20 martie 2016 – Rac

Cand vezi ca apar atat de multe piedici si ocolisuri dupa ce ai dat startul unei actiuni, incepi sa te indoiesti ca duce totusi undeva. E posibil sa fie nevoie de o analiza retrospectiva a etapelor parcurse pana acum, pentru a putea modifica ceva din mers. Nu e timp sa o iei de la capat, dar poti deturna totul intr-o directie complet noua dupa ce vei gasi punctul slab al acestor planuri. Ai sigur un plan de rezerva la dispozitie astfel incat sa nu consideri ca e un plan esuat, ci doar unul care necesita transformari radicale. Dupa ce vei schimba macazul, lucrurile vor reveni la normal mai repede, descoperind cat de important e uneori sa nu te opui schimbarii.

Horoscop 20 martie 2016 – Leu

Companionii tai sunt cam irascibili si nimic nu le convine, deci inarmeaza-te cu multa rabdare ca sa ii convingi ca ai si tu dreptate. Vin numai cu contra-argumente la parerile tale, se opun cu vehementa si cu un dram de agresivitate, si, cum nici tu nu taci si ai limba ascutita, de la un schimb de idei diferite la o cearta pe cinste nu e nevoie decat de o scanteie. N-ar fi rau sa-i asculti si pe ei inainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru ca adevarul ar putea fi undeva la mijloc, dar daca fiecare se incapataneaza doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

Horoscop 20 martie 2016 – Fecioara

Nu te poti detasa de o emotie din trecut care are inca influenta asupra ta. Te napadesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai placute si retraiesti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emotional maxim asupra ta. Doare inca, nu poti uita sau ierta ceva, dar merita sa treci in revista cele intamplate pentru a intelege, dupa atata timp, cu alti ochi unde ai gresit. Daca se intampla si a doua oara acelasi lucru, e semn ori ca ti se mai acorda o sansa de a face totul bine, ori mai ai niste lectii de invatat de aici.

Citeste in continuare pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top