Connect with us
Horoscop 28 martie 2016

Știri

Horoscop 28 martie 2016

Horoscop 28 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 28 martie 2016 – Berbec

Nu ai incredere in calitatile tale si ti se citeste pe chip o perpetua nemultumire si auto-critica pentru propria persoana. Iti gasesti numai defecte, scoti la iveala doar punctele slabe si vulnerabilitatea de care unii se pot folosi pentru a te da la o parte. Lupta cu propriile temeri, inhibitii sau complexe, pentru ca pot fi paguboase in acele situatii in care trebuie sa-ti pui in valoare atu-urile. Lauda-te, ai cu ce, si nu te mai auto-invinovati pentru toate problemele omenirii!

Horoscop 28 martie 2016 – Taur

Erai convins ca nu se mai poate face nimic intr-un proiect care sta pe loc de la o vreme, dar ai parte de o surpriza. Apare o solutie salvatoare care da un nou sens acelui plan blocat si iti da si chef sa te apuci din nou de treaba. Nu abandona un plan daca nu se mai misca, pentru ca acum, dupa o perioada in care s-au mai asezat unele lucruri, totul ar putea reporni in forta. Da o a doua sansa unui plan esuat mai demult, pentru ca acum ai alte resurse la indemana ce pot avea efect mai bine ca data trecuta.

Horoscop 28 martie 2016 – Gemeni

Abordezi o atitudine oarecum nepasatoare la problemele altora, de parca nu ai avea nicio legatura cu acestea. Poate nu e rau sa ramai detasat fata de ce se petrece in jurul tau, mai ales daca planeaza o atmosfera sumbra care de obicei te afecteaza, dar azi tu esti intr-o pasa buna pe care merita sa o pastrezi pe tot parcursul zilei. Lasa-i pe ceilalti sa se lupte cu piedicile si cu esecurile lor, pentru ca nu te privesc personal. Nu trebuie sa te pui de fiecare data in pielea lor, ca iti strici tu tot cheful.

Horoscop 28 martie 2016 – Rac

Nu ai curaj sa te exprimi in voie cand te afli in preajma unor persoane mai autoritare din fire care au mereu un cuvant de spus. Desi ai avea si tu multe de comentat despre aceasta problema, te lasi prea repede coplesit de puterea celorlalti de convingere si renunti la propriile pareri doar pentru a le face lor pe plac. A accepta tacit pozitia altuia care e cu ceva mai presus de tine nu e in avantajul tau, pentru ca lasi impresia ca poti fi usor de invins sau de condus si ca nu ai personalitate. Ridica-te si spune ce gandesti, lasand timiditatea la o parte.

Horoscop 28 martie 2016 – Leu

Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Incearca sa intelegi unde s-au strecurat informatii false si ce anume a determinat situatia de fata, deoarece la mijloc se afla o impresie formata gresit asupra unei probleme care sta cu totul altfel decat pare. Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top