Connect with us
Horoscop 31 ianuarie - Un fenomen astral provoacă mulți nervi zodiilor

Știri

Horoscop 31 ianuarie – Un fenomen astral provoacă mulți nervi zodiilor

Horoscop 31 ianuarie 2019 – Ultima zi din luna ianuarie aduce nervi și tensiune pentru nativi. Câteva fenomene astrale din 31.01.2019 încing lucrurile în viața nativilor. Horoscopul de astăzi aduce și vești bune pentru alți nativi.
Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 31 ianuarie 2019

Priveşte la cei din jur care au ajuns la un nivel către care tu încă te chinui să urci şi ia-i pe aceştia ca exemplu de reuşită. Dacă ei au ajuns acolo, înseamnă că nu este un drum imposibil, ci poţi şi tu, dar înainte de a ajunge la vârf, e nevoie de o atitudine nouă, care, momentan, îţi lipseşte.

Aceasta ar implica mai multă încredere în forţele proprii şi mai ales în rezultatele finale, dar şi un dram de infatuare! Prea îţi găseşti defecte la tot pasul şi, în acest caz, nu trebuie să-ţi vezi doar punctele slabe, ci să scoţi mai mult în valoare atuurile cu care eşti înzestrat din plin! Citește horoscopul lunii februarie pentru Berbec .

Taur – Horoscop 31 ianuarie 2019

Fii cinstit cu tine însuţi şi analizează mai atent dacă eşti în stare să duci mai departe planul început. Dacă ai ajuns într-un impas, caută atent unde se află greşeala şi recunoaşte-o, pentru că n-are rost să ascunzi gunoiul sub preş. Om eşti şi tu şi a greşi e omeneşte, deci acceptă-ţi slăbiciunile şi limitele aşa cum sunt ele, fără a o face pe grozavul.

La fel ca orice om mai calci alături, mai faci gafe infantile, dar pe care le poţi repara imediat. Primul pas e să priveşti adevărul în faţă cu realism, să nu-l mai respingi cu atâta vehemenţă. Tu ai comis-o, deci recunoaşte-ţi vina şi pune mâna pe unelte ca să redresezi situaţia prin forţe proprii. Citește horoscopul lunii februarie pentru Taur .

Gemeni –  Horoscop 31 ianuarie 2019

Ştii cum se zice: cere şi ţi se va da! A te chinui singur să rezolvi o problemă nu e chiar în avantajul tău, pentru că uneori ajunge doar să recunoşti că ai nevoie de ajutor şi acesta vine în cantităţi uriaşe. Există atâţia oameni care deţin cheia la problema care te frământă, dar ori din orgoliu, ori din ruşine, nu ai curaj să apelezi la ei.

Ia-ţi inima în dinţi şi sună un prieten: este acolo să sară în ajutorul tău cu bucurie, pentru că aşa îşi întoarce serviciile pe care şi tu le-ai făcut altădată pentru el. Nu e deloc motiv de jenă să ceri, deci fă-o cu încredere că cei care vor fi alături de tine sunt persoanele potrivite. Citește horoscopul lunii februarie pentru Gemeni .

Rac – Horoscop 31 ianuarie 2019

Deşi nu-ţi place ceea ce primeşti, nu ai încotro şi trebuie să te mulţumeşti cu atât. E bine să ai vise măreţe, să ridici standardele cât mai sus, dar dacă nu ajungi la ele, ai putea aluneca spre decepţie şi nu ai nevoie de asta. Azi e bine să accepţi ceea ce ai, ceea ce ţi se oferă, şi să lupţi mai departe să obţii ceea ce inima ta îşi doreşte atât de mult.

Sunt sacrificii trecătoare care te ajută să treci peste momente în care chiar nu poţi obţine ceva mai bun de atât, dar continuă să mergi mai departe concentrat la scopul cel mai înalt pe care, odată şi-odată, eşti convins că îl vei ajunge. Dar nu azi: acum eşti mulţumit cu mai puţin.Citește horoscopul lunii februarie pentru Rac .

Leu – Horoscop 31 ianuarie 2019

Veştile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parcă ţi-ar turna în suflet doar temeri şi obsesii. Exagerezi cu această atitudine, semn că eşti cam obosit şi vezi peste tot numai pericole sau duşmani. Dacă poţi, evită orice contacte, fie la telefon, fie faţă în faţă, cu oameni din alt mediu decât cel cu care eşti obişnuit, pentru că îţi va fi greu să îi înţelegi şi să-i accepţi.

Ai senzaţia că ai nimerit dintr-o dată într-un spaţiu plin de rivali care au ceva cu tine, deşi e doar o senzaţie greşită. Fii mai relaxat când discuţi cu necunoscuţii: nimeni n-are absolut nimic cu tine! Citește horoscopul lunii februarie pentru Leu .

Fecioară – Horoscop 31 ianuarie 2019

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Tu eşti bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aştepţi să ţi se ceară părerea. Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare.

Îţi cunoşti valoarea, şi alţii ţi-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunşi în impas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfle în pene! Citește horoscopul lunii februarie pentru Fecioară .

Balanță – Horoscop 31 ianuarie 2019

Ţi-e frică de judecata aspră a celor din jur şi, ca să nu intri în gura lupului, preferi să rămâi tăcut şi anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte şi meritate, poate te-ar ajuta să îndrepţi o situaţie de care te faci vinovat, dar azi nu te simţi în stare să faci faţă unui tir de atacuri.

Eşti mai sensibil, încât o vorbă dură te-ar doborî cu totul, de aceea ori faci tot posibilul să repari problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua în vizor, măcar până se calmează atmosfera. Citește horoscopul lunii februarie pentru Balanță .

Scorpion – Horoscop 31 ianuarie 2019

Te-ai opus mai demult unei schimbări de direcţie şi credeai că, dacă a trecut momentul, nu vei mai fi pus în aceeaşi situaţie, dar te-ai înşelat. După o vreme, revii în acelaşi punct în care eşti nevoit să iei o decizie: vrei sau nu să porneşti pe această cale?

Pentru că ţi-e puţin frică de sensuri complet noi şi necunoscute, eşti tentat să spui nu şi de data aceasta, dar e totuşi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai târziu. Mai bine o accepţi acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru că oricum vei ajunge aici odată. De unele schimbări nu poţi fugi! Citește horoscopul lunii februarie pentru Scorpion.

Săgetător – Horoscop 31 ianuarie 2019

Azi ai o şansă cu totul specială de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru că eşti, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care ţi se citeşte pe chip te ajută să ieşi în evidenţă şi astfel toată lumea să-ţi remarce supremaţia şi calităţile.

Lumea va vorbi despre tine azi în termeni elogioşi, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi unicitatea într-un anumit domeniu, ca atare fă un pas în faţă şi arată lumii mai clar la ce eşti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forţe, orice comparaţie cu restul lumii te aşează pe tine în prim plan, pentru că meriţi toate laudele prin ceea ce reprezinţi. Ai motive să fii mândru de tine! Citește horoscopul lunii februarie pentru Săgetător .

Capricorn – Horoscop 31 ianuarie 2019

Azi poţi să te joci un pic de-a lista de dorinţe, pentru că numai aşa ai curajul să treci pe această listă idei cât mai multe, cât mai mărunte, cât mai variate. Din joacă îţi dai seama cât de multe lucruri ţi-ai dori de la viaţă, deci ajunge să le arunci una câte una în univers, pentru a se materializa.

Fii sigur că cineva acolo sus te ascultă, deci cere, fă-o cu încredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat în faţa unei vitrine cu jucării şi vrea şi una, şi cealaltă, şi mai vrea ceva şi tot aşa. La fel trebuie să sune şi jocul speranţelor tale de viitor! Citește horoscopul lunii februarie pentru Capricorn.

Vărsător –  Horoscop 31 ianuarie 2019

Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia să intri în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că ştii de fiecare dată cum să-ţi exprimi punctul de vedere în funcţie de interlocutorul din faţa ta.

Eşti un exemplu de socializare şi comunicare, deoarece tu găseşti întotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversaţie cu oricine, chiar şi cu cei necunoscuţi, iar calităţile pe care le implici te pun bine în valoare, devenind o prezenţă agreabilă şi căutată de multă lume. Citește horoscopul lunii februarie pentru Vărsător..

Pești – Horoscop 31 ianuarie 2019

Vii obosit acasă iar acasă te iau copiii în primire şi scot untul din tine! Vei face tot posibilul să nu-i dezamăgeşti, să nu te pierzi cu firea, oricât de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut în compania celor mici ca cel mai bun remediu după o zi epuizantă.

Totul e să nu-ţi eliberezi nervii pe ei, pentru că nu ai avea o reacţie prea plăcută. Asumă-ţi rolul de părinte şi coboară-te la nivelul lor, pentru că şi ei au nevoie de tine, chiar dacă eşti frânt de oboseală după o zi de lucru. Distrează-te un pic cu ei, râzi cu ei, joacă-te cu ei, pentru că şi asupra ta ar avea un efect benefic! Citește horoscopul lunii februarie pentru Pești.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top