Connect with us
Horoscop 4 februarie 2016

Știri

Horoscop 4 februarie 2016

Horoscop 4 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 4 februarie 2016 – Berbec

Daca renunti tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta sa fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive sa abandonezi corabia, doar pentru ca ai impresia ca nimic nu se mai intampla. Emotia negativa a pus stapanire pe mintea si inima ta si ea te face sa vezi doar jumatatea goala a paharului, spunand… nu se poate! Renunta la aceasta atitudine si descopera cat de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparand ce ai cu ce nu ai primit inca, vei vedea ca lista cu plusuri e mult mai lunga, deci de ce sa te opresti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar esti pe calea cea buna: vasleste mai departe!

Horoscop 4 februarie 2016 – Taur

Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!

Horoscop 4 februarie 2016 – Gemeni

Chiar daca au loc unele evenimente nu tocmai fericite in viata ta, nu trebuie sa le acorzi mai multa importanta decat merita. Sunt chestiuni inerente in orice casa: de exemplu se mai nasc si conflicte intre parinti si copii sau tensiuni in cuplu care planeaza peste toti ai casei ca un nor negru. Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezamorsa cel mai usor bomba, aratand iubire si imensa intelegere parintilor lor, care vin nervosi acasa. Daca tu esti cel tanar, copilul casei, retrage-te din tirul parintilor, si accepta-le nazurile, pentru ca le vor trece repede. Dar daca tu esti parintele nervos, nu-ti elibera nervii pe copii, pentru ca ei nu au nicio vina ca tie ti-au mers toate anapoda astazi. Nu face o drama din nimic!

Horoscop 4 februarie 2016 – Rac

Ai mare grija la ceea ce faci, pentru ca esti in fata unei ispite care iti poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar daca tu esti, din fire, un om cinstit, care nu urmeaza decat caile corecte, azi ai putea fi impins de la spate de un inamic care te prinde intr-un moment sensibil si te convinge sa faci ceva impotriva principiilor tale morale. Nici tie nu-ti vine a crede cum de i-ai putut pica in plasa, facand ceva ce altadata ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru ca stii ca ceea ce te pune acesta sa faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreapta si fa totul cum se cade, luand masuri si impotriva celui care te indeamna sa calci stramb.

Horoscop 4 februarie 2016 – Leu

Iubirea e la cote maxime astazi pentru tine, si ai o relatie cu totul speciala cu oameni fata de care simti o anumita afinitate sufleteasca. Prietenia conteaza enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie si de tandrete nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea ca acestea se vor amplifica si mai mult daca esti tu cel care le daruieste primul. Nu se poate sa nu ti se raspunda frumos, amabil, afectuos, daca tu esti cel care ofera aceste gesturi de afectiune, ca atare fii generos si daruieste cu inima deschisa. Primesti inzecit, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni care tin la tine cu adevarat.

Horoscop 4 februarie 2016 – Fecioara

Ia taurul de coarne si spune odata pentru totdeauna ce vrei, pentru ca decizia ta de azi va restabili ordinea intr-o stare de lucruri care nu te avantaja. Asa arati cat de ferm poti fi atunci cand in joc sunt interesele tale. Cineva a avut numai de castigat de pe urma indulgentei de care ai dat dovada sau a pasivitatii cu care ai tratat anumite aspecte, dar de data aceasta ti-a ajuns cutitul la os si spui tare: gata! Si bine faci, pentru ca asa opresti intentiile unui rival sa te tot depaseasca prin mijloace incorecte, aratandu-i ca esti dispusde lupta dreapta pana la victoria finala.

Horoscop 4 februarie 2016 – Balanta

Ai mai multa incredere in fortele tale, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede! Fii sigur ca ceea ce faci, ca ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea sa aprecieze ceea ce iese din mintea sau mainile tale, trebuie ca tu, mai intai, sa investesti incredere si iubire in rodul muncii tale. Daca tu te critici singur, daca-ti gasesti doar vini si defecte, cum ai vrea ca ceilalti sa aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect si apreciere daca tu singur te privesti ca pe cel mai mare inamic, deci invata sa te iubesti neconditionat pe tine insuti, pentru ca meriti asta din belsug!

Horoscop 4 februarie 2016 – Scorpion

Nu poti controla fiecare moment al vietii tale cu atata minutiozitate, ci mai trebuie sa te lasi si un pic in voia curentului, sa te duca unde vrea el. Oricat de dornic ai fi sa treci totul prin prisma ratiunii, sa organizezi totul in detaliu, tot sunt momente in care nu ai aceasta putere, ci destinul este mai puternic decat tine. Azi ai putea trece printr-un eveniment in care simti major amprenta destinului care te conduce in directia dictata de sus, si nu in cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai sa descoperi, la urma urmei, ca undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decat le-ai fi programat tu.

Horoscop 4 februarie 2016 – Sagetator

Intri azi intr-un mediu care are o viziune cu totul diferita de cea in care ai crezut tu cu tarie si discutiile pe care le porti cu cei din jur iti deschid o alta perspectiva asupra viitorului. Nu te-ai gandit la asta, recunosti cu sinceritate, ca atare stai si asculti cu interes ce au ceilalti de spus. Nu sari sa critici opiniile celor din jur doar pentru ca nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai si intelege ce iti transmit altii. Mai devreme sau mai tarziu le vei da dreptate si te vei alatura opiniei lor, dar pana atunci astepti argumente, dovezi si explicatii logice care sa te convinga pe deplin. Capeti tot mai multa incredere!

Horoscop 4 februarie 2016 – Capricorn

Revendica-ti dreptul la fericire, fara sa tii cont de ce spune lumea. Niciodata nu-i vei multumi pe toti, ca atare acum conteaza doar ce vrei tu cu adevarat. Investeste energie si pasiune in ceea ce vrei tu sa primesti de la viata, si nu te lasa oprit din elan de cei invidiosi, neputinciosi sau invechiti, acele persoane care nu pot intelege dorinta ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gandesc ceilalti, alaturi de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neaparat in asentimentul tau, de aceea nici nu incerca sa le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, asa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu incredere!

Horoscop 4 februarie 2016 – Varsator

Nu te simti deloc bine intr-un anturaj in care nu se vorbeste decat despre probleme, necazuri, lipsuri. Esti intr-o pasa sensibila cand astfel de subiecte te pot influenta in mod negativ, dar oricat ai incerca sa abati discutiile de la aceste motive de intristare, se revine la ele iar si iar. Cauta ceva de care sa te agati, pentru a redescoperi si partea buna a lucrurilor, dar nu te poti relaxa in acest anturaj care te trage si pe tine la fund cu subiecte negative. Ai si tu probleme, asa e, dar nu le transforma in catastrofe. Sigur ai ceva de invatat din toate, fara sa aluneci pe panta depresiei din aceasta cauza.

Horoscop 4 februarie 2016 – Pesti

Mai bine taci si faci, fara sa spui tuturor ce intentii ai, ca nu cumva sa generezi in jurul tau critici care ti-ar putea taia elanul. Sunt momente in care e mai bine sa pastrezi pentru tine planurile pe care vrei sa le ridici, ori din superstitie, dupa ideea ca daca spui ce doresti, nu se mai indeplineste, ori ca sa nu atragi in calea ta o serie de hopuri puse de invidiosi, rautaciosi, inamici care nu vor sa te lase sa ajungi acolo unde ti-ai propus. In situatia de fata, cel mai bine e sa stai in banca ta, sa-ti vezi de ceea ce ai inceput sa construiesti si sa te lauzi cu reusita ta abia dupa ce ai dus-o complet la capat. Pastreaza discretia si urmeaza-ti visul!

Horoscop 4 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top