Connect with us
Horoscop Oana Hanganu: Schimbările Karmice până în 2020, în funcție de zodie

Știri

Horoscop Oana Hanganu: Schimbările Karmice până în 2020, în funcție de zodie

Horoscop Oana Hanganu: Ce schimbări Karmice te așteaptă până în 2020, în funcție de zodie.
Află ce lecții ai de învățat și ce provocări îți dau viața peste cap, dar și recompense îți pregătește Destinul! Toate acestea sunt aduse de ”Lordul Karmei”, Saturn, aflat în zodia Capricorn  până în anul 2020.

În ziua de 6 septembrie, după câteva luni de ”mișcare retrogradă”, Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn, unde va rămâne până în anul 2020.
În tot acest timp, Saturn va acționa împreună cu Planeta Transformării, Pluton, aflată în același semn zodiacal.

Saturn provoacă sau favorizează schimbări greu de anticipat, care cer timp, răbdare, perseverență și responsabilitate, sacrificii sau renunțări.

Dar lecția de viață dată de Saturn nu poate fi evitată. Cine o învață, este recompensat de Destin. Cine nu, plătește.

 

Iată ce schimbări karmice le așteaptă pe zodii:

BERBEC

  • Berbecii se vor îndrepta spre adevărata vocație și s-ar putea ca această schimbare să vină în urma unor mari provocări. E posibil ca la început, provocările să li se pară greu de depășit sau mari nedreptăți. Dar ele se vor dovedi a fi adevărate oportunități.
  • Unii nativi Berbec vor primi noi responsabilități la actualul loc de muncă sau vor fi desemnați să coordoneze echipe sau proiecte pentru care nu se vor simți foarte bine pregătiți sau pe care le vor considera drept o adevărată corvoadă. Dar se vor descurca.
  • Alți nativi vor avea de depășit tot felul de șicane, nedreptăți sau întârzieri în primirea unor recompense meritate. Toate aceste obstacole îi vor determina pe mulți dintre ei să renunțe la statutul de angajat și să înceapă afaceri pe cont propriu.

 

TAUR

  • Taurii vor trece prin evenimente care le vor pune la încercare credința, principiile sau sistemul de valori sau care îi vor determina să se îndrepte spre spiritualitate.
  • În plus, prezența plantei Uranus în zodia lor va accentua procesul schimbării, iar efectele îi vor lua prin surprindere chiar și pe nativi. La sfârșitul acestui proces de transformare, aproape că nu se vor mai recunoaște sau vor fi uimiți de ”saltul” pe care l-au făcut.
  • Multe persoane născute în zodia Taur se vor întoarce la școală pentru a-și continua studiile sau pentru a afla mai multe despre domeniile de care sunt cu adevărat interesați. Sau vor călători foarte mult ori chiar se vor stabili în străinătate, din dorința de a învăța și de a trăi noi experiențe.

 

GEMENI

  • Gemenii vor deveni mai responsabili în relația cu banii și mulți dintre ei vor face asta prin natura job-urilor pe care le vor avea. Aceste job-uri le vor da ocazia să administreze bugete pentru diferite proiecte sau chiar afacerile altor persoane.
  • Mai responsabili vor deveni și în administrarea bugetului personal pentru că foarte mulți nativi vor trece prin perioade în care nu se vor mai putea baza și pe veniturile partenerului de viață sau vor fi nevoiți să susțină financiar pe cineva din familie.
  • În ceea ce privește afacerile personale, Saturn, care este planeta Restricțiilor, le cere să fie foarte prudenți și să nu ”se întindă mai mult decât le este plapuma”. Există și riscul ca unii Gemeni, motivați de succesul unor proiecte, să își extindă prea mult afacerea și, la un moment dat, să scape lucrurile de sub control și să nu mai aibă suficiente resurse pentru a continua ce au început.

 

RAC

  • Racii pot trece prin momente de singurătate sau, în cazul celor căsătoriți, prin momente în care mariajul li se va părea o povară sau în care vor avea senzația că oferă prea mult partenerului, în timp ce acesta ”nu le urmează exemplul”.
  • Relațiile de afaceri sau colaborările profesionale vor trece, de asemenea, prin perioade complicate și le vor aduce nativilor multe nemulțumiri. Aceste relații ”se vor lega” cu dificultate sau vor fi ”tocite” de frustrări, trădări sau eșecuri și îi vor obliga pe Raci să le evalueze cu sinceritate și să acționeze în consecință.
  • Relațiile care vor trece rezista și ”vor trece probele” aduse de Lordul Karmei, Saturn, se vor consolida și vor rezista mult timp. Mai mult, ele vor reuși să le schimbe viața nativilor și să le poarte noroc.

 

LEU

  • Leii vor obține succesul dorit numai prin multă muncă și plătind un preț. Iar acest preț va fi, pentru cei mai mulți nativi, relația de cuplu și viața de familie. Păstrarea echilibrului între carieră și familie nu este imposibil de păstrat dar depinde de fiecare nativ Leu în parte dacă va reuși să gestioneze corect situația.
  • Pentru unii Lei, schimbările în plan profesional vor avea, drept efect, diminuarea rolului pe care îl dețineau în anumite proiecte sau pierderea statutului de ”vedetă” dintr-o echipă. Sau unii Lei vor avea șefi (pe care îi vor considera) mai puțin pregătiți decât ei.
  • În perioadele critice, Leii vor învăța că fiecare om dintr-o echipă este important. Iar dacă își vor face îndeplini atribuțiile primite și nu se vor lăsa copleșiți de frustrări și orgolii, Destinul îi va recompensa cu succese extraordinare.

 

FECIOARĂ

  • Fecioarele vor trece prin perioade de mari schimbări în viața sentimentală. Unele își vor asuma responsabilități suplimentare față de partener, iar altele, față de copii. În foarte multe cazuri, nașterea unui copil va schimba dinamica relației și îi va transforma pe parteneri.
  • Alte Fecioare vor renunța la idile sau la povești de dragoste care păreau ”pentru toată viața”, pentru că sentimentele lor vor fi rănite sau pentru că atitudinea partenerului le va face să se îndoiască de tot și de toate sau pentru că se vor simți atrase de alte persoane.
  • Lordul Karmei va influența și viața Fecioarelor care au copii mai mari. Aceștia vor avea nevoie de ajutorul părinților sau, din contră, vor decide că a sosit momentul să fie ”pe cont propriu”.

 

BALANȚĂ

  • Balanțele vor avea mai multe responsabilități față de părinți, se vor ”așeza la casa lor” sau își vor cumpăra, cu mari sacrificii, o casă. Pentru foarte mulți nativi, va fi vorba de prima lor casă, la care nici nu mai sperau, iar decizia de a o cumpăra poate veni într-un context ce li se va părea nefavorabil. De exemplu, despărțirea de un partener sau chirii prea mari de plătit.
  • Alte Balanțe vor avea de rezolvat probleme legate de moșteniri sau vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-și demara propria afacere. Acest ajutor, din păcate, nu va veni sau va fi mult mai mic decât ar fi sperat, iar nativii vor învăța să nu se mai bazeze pe nimeni.
  • Pentru alte Balanțe, siguranța personală și siguranța celor dragi vor deveni priorități clare . Acestea vor influența și viața personală, și cariera. Este vorba în primul rând de siguranța financiară a familiei, pentru care nativii vor fi dispuși să facă mari sacrificii .

 

SCORPION

  • Scorpionii se vor convinge de forța cuvintelor și de impactul pe care acestea le au asupra relațiilor cu cei din jur, iar mulți dintre ei vor renunța la tendința de ”a-i înțepa” mereu pe ceilalți, atunci când ceva nu le convine.
  • De asemenea, Saturn le va cere ca, în afaceri și profesie, să respecte orice înțelegere verbală și orice clauză din contracte. Tocmai de aceea nativii trebuie să citească fiecare articol din contracte, cu mare atenție. Eventualele negocieri ulterioare vor fi dificile și nu vor avea mare succes, iar eventualele conflicte, le vor aduce mari probleme.
  • Relația cu frații poate trece prin momente mai dificile. De exemplu, din diverse motive, Scorpionii nu vor mai comunica sau nu se vor mai întâlni prea des cu frații. Sau, din contră, se vor implica mai mult în viața fraților pentru a-i ajuta să-și rezolve problemele.


SĂGETĂTOR

  • Săgetătorii vor deveni mai chibzuiți și vor aprecia mai mult valoarea banilor obținuți prin muncă proprie. Unii nativi își vor găsi, cu greu, un loc de muncă stabil și vor învăța să se descurce cu banii câștigați din job-uri part time sau proiecte ocazionale. Alții se vor trezi cu salariul diminuat sau afacerile personale vor trece prin perioade dificile.
  • Alți Săgetători vor primi mai multe sarcini la locul de muncă, dar activitatea lor va fi apreciată doar verbal sau în familie vor apărea, mai mereu, cheltuieli neprevăzute și aceste urgențe financiare le vor bulversa bugetul (și starea de spirit!).
  • Perioada va fi dificilă și pentru Săgetătorii care au riscat în ultimii ani și nu au luat cele mai bune decizii în materie de investiții. Greu le va fi și nativilor care au de achitat datorii sau care trebuie să își îndeplinească obligațiile financiare față de copii sau de alte rude (de exemplu, pensii alimentare sau pensii de întreținere etc).

 

CAPRICORN

  • Capricornii vor fi cei mai afectați de prezența planetei Saturn în zodia lor pentru că Lordul Karmei îi patronează. Situațiile pe care le vor avea de depășit le vor aduce oportunități extraordinare, dar și provocări care le vor testa răbdarea, forța interioară, maturitatea și seriozitatea.
  • Dar în următorii ani, unii Capricorni vor trece și prin momente în care vor învăța să renunțe la masca de oameni calculați, reci, pragmatici, serioși sau indiferenți și să își exprime sensibilitatea, iar alții vor înțelege că generozitatea de moment nu poate șterge efectul unor conflicte pe care le-au provocat anterior.
  • Mai mult, vor renunța la tendința de a-i domina pe ceilalți sau de a ține totul sub control și se vor relaxa, vor lăsa evenimentele ”să curgă” și se vor bucura de neprevăzut și de surprizele pe care prietenii, partenerul sau viața le vor avea pentru ei.

VĂRSĂTOR

  • Vărsătorii trebuie să își analizeze viața, să înțeleagă unde, când, cum și cât au greșit, pentru a nu mai repeta greșelile. Pentru ei, o perioadă de mari și radicale transformări va începe în anul 2020, când Saturn va intra în semnul lor zodiacal.
  • Până atunci, Vărsătorii trebuie să se elibereze de trecut, indiferent dacă asta înseamnă să renunțe la o relație ”de suflet”, să se despartă de un prieten sau să își schimbe atitudinea față de colegi, locul de muncă sau domeniul de activitate.
  • Mulți Vărsători își vor ”reconfigura” nu doar cariera sau relațiile cu ceilalți, ci și principiile de viață, speranțele și planurile pe termen lung. Perioada va fi complicată și ea poate să le aducă și momente de dezamăgire, de singurătate sau de depresie. Cei care vor reuși să ”se împace cu trecutul” vor începe o perioadă extraordinară.

 

PEȘTI

  • Peștii vor renunța la vise și speranțe ”fără acoperire”, dar vor avea puterea de a-și duce la îndeplinire toate planurile făcute cu seriozitate și realism. Foarte mulți dintre apropiații Peștilor vor fi uimiți de noua ”turnură” pe care o va lua viața acestora.
  • Cercul de prieteni va fi afectat în această perioadă, pentru că Peștii nu vor mai fi dispuși să treacă orice cu vederea, în numele empatiei, sensibilității sau generozității.
  • Chiar dacă despărțirea de unii prieteni va fi dificilă, ea va fi benefică pentru nativi. Oricum, în viața lor vor intra alte persoane iar prieteniile care se vor lega în această perioadă cu Saturn în Capricorn vor fi adevărate și ”pe viață”.
  • Peștii vor avea succes dacă își vor alege corect grupul de prieteni și dacă își vor consolida relațiile cu persoanele care pot avea rolul de mentori sau de protectori pentru ei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top