Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie VĂRSĂTOR - Organizează-ți ambițiile

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii își întâlnesc sufletul-pereche, vor să oficializeze relația sau, după caz, iau decizii majore în cuplu.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă excelentă pentru relația de cuplu sau, în cazul celor singuri, pentru întâlnirea sufletului-pereche.

În primele zile din săptămână, Luna aflată în Rac va îndrepta atenția Vărsătorilor spre job și sănătate.

Miercuri, 31 ianuarie, Luna Albastră care va avea loc în zodia Leu va dinamiza sectorul Mariajului din astrograma generală a Vărsătorilor, aducându-le împliniri și vești importante.

Pentru cei singuri, această Lună Plină specială va aduce șansa întâlnirii cu sufletul-pereche sau, în cazul unor idile „cu vechime”, decizia de a oficializa relația.

Eclipsa totală de Lună din aceeași zi poate fi, însă, un moment de evaluare a tuturor relațiilor (inclusiv profesionale) și de stabilire a unor limite sau noi coordonate.

Vărsătorii vor înțelege ce își doresc de la o relație sau de la un partener și vor avea puterea de a renunța definitiv la parteneriatele care nu le aduc nici fericire, nici împliniri, nici mulțumire.

Alegerile vor fi făcute cu detașare și înțelepciune, pentru că tot în data de 31 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Vărsător.

Aici se află și planeta Venus și Soarele, iar mulți Vărsători vor atrage iubirea în viața lor, fără să”dezvolte”, însă, atașamente emoționale.  

În ultima parte a săptămânii, Vărsătorii își vor consolida cercul de prieteni, din care vor putea face parte și persoane din străinătate. De altfel, zilele de sâmbătă și duminică  vor fi perfecte pentru călătorii sau măcar pentru planificarea unor vacanțe în străinătate.

În cuplu, ar putea izbucni tensiuni din cauza diferențelor de opinie privind alegerile Vărsătorilor în plan profesional sau de agenda acestora. Dar Mercur își va face datoria și comunicarea va rezolva astfel de probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top