Connect with us
Urania 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret

Știri

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie – Lună plină în Taur

Urania a publicat horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 octombrie. Iată previziunile săptămânii viitoare mai jos.

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie Berbec

Între 20 și 22 octombrie dimineața, nativii se pot lăsa în voia gândurilor, a viselor sau a visurilor, a proiecțiilor în timp, în trecut (amintiri) sau în viitor (reverii, planuri, dorințe).

Între 22 octombrie, după ora 9.00, și după amiaza zilei de 24 octombrie, stare fizică și psihică destul de bună, Berbecii fiind în stare să facă eforturi fizice; ei vor fi determinați, ambițioși, curajoși, veseli și dispuși să se ia la trântă’ cu piedicile care apar în modul de viață curent.

Efortul de a se stabiliza din punct de vedere material va fi mai acut resimțit decât în alte dăți, pentru că, între 23 și 24 octombrie, Soarele, deja intrat în zodia Scorpionului, va face opoziție cu

Uranus, ceea ce va afecta toate tipurile de relații cu banii personali, cu cei cuveniți de la persoane sau instituții pentru munca prestată, punând orice demers de-al lor sub semnul incapacității de a face față răsturnărilor de situație care vizează banii și bunurile cuvenite în condițiile unui gest filantropic, ale unei moșteniri sau ale unei despărțiri (partaj), ale ieșirii din indiviziune sau dintr-o asociere.

Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, Berbecii se pot confrunta cu ipostaze mai puțin obișnuite sau greu de înțeles și de explicat pe fondul fazei de Lună Plină în Taur, care va implica, într-un Pătrat Mistic, la grad perfect, și Nodurile lunare (NN – Sensul vieții și NS – Pedeapsa în viață).

Din 26 octombrie, după ora 21:41, Luna va traversa sectorul comunicării, dându-le o bună capacitate de a vorbi, de a se exprima liber, în public sau în dialogurile obișnuite, de a face scurte deplasări.

Un accent major, plin de riscuri, îl va reprezenta, întreaga săptămână, sectorul casei a VIII-a: de aici pot porni, în cazul unora, demascări, dezvăluiri sau descoperirea unor fapte și planuri al căror substrat îl va reprezenta un interes material sau bănesc.

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie Taur

Între 20 și 22 octombrie dimineața, momente plăcute petrecute alături de prieteni, regăsirea pe aceleași lungimi de undă cu persoane din cercul lor de apropiați; sfat bun sau măcar solidaritate și bună înțelegere cu cei de curând cunoscuți, dacă îi unesc scopuri comune și activități unde este nevoie de cooperare.

Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după- amiaza zilei de 24 octombrie, posibile frământări interioare ori stare de nervozitate provocate de neconcordanțele vieții de fiecare zi. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va da, timp de o lună, casei a VII-a a relațiilor parteneriale, un profil special: tendințe ascunse sau imorale ale unor asociați, secrete între soți, tentative de păcălire.

Evoluție periculoasă a conflictelor sau a proceselor din cauza manevrelor ascunse ori a intervențiilor incorecte puse în practică de interpuși. E bine să se păstreze o reticență atât în fața ofertelor, a promisiunilor, cât și a eventualelor constrângeri.

Nu vor fi excluse crizele de gelozie și îndoială cu privire la onestitatea partenerului de viață, care pot genera crize interioare sau conflicte între soți. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, schimbare de registru: mai multă stabilitate, ceva mai mult echilibru interior, dar și mai multă fixitate în opinii și dorințe; atașamente puternice față de idei, oameni, proiecte sau premise de viață, provocate sau doar accentuate de faza Lunii Pline în Taur din 24 octombrie.

Radicalizarea opiniilor în urma impactului pe care îl va avea acest moment astral asupra vieții profesionale sau a imaginii publice, făcându-i pe unii intransigenți. Din 26 octombrie, după ora 21:41, dialoguri pe teme bănești. Ca notă generală, Taurii trebuie să-și tempereze reacțiile afective și atașamentele vehemente care îi pot pune într-o lumină dezavantajoasă sau care pot genera antipatii și riposte viguroase.

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie Gemeni

Între 20 și 22 octombrie dimineața, secvențe de viață publică plăcute (laude, onor, apreciere, aplauze). Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, posibile controverse sau confruntări de opinii care îi vor pune pe nativi în situația de a-și contrazice prietenii ori de a se certa cu ei.

Întrevederi cu persoane de care nativii sunt legați prin scopuri, interese și programe comune de viață. Momente de enervare sau de nemulțumire provocate de felul acelora de a vorbi, de a gândi, de a riposta sau de a acționa.

În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe, timp de o lună, să tranziteze casa a VI-a a muncii, provocând motive de îngrijorare cu privire la evoluția unei situații complicate – a lor, personal, la locul de muncă, sau a instituției unde își desfășoară activitatea, în general.

Nu vor fi excluse încercările unor colegi, șefi sau subalterni de a-l pune pe câte un nativ în ipostaze delicate ori chiar de vinovăție prin înscenări, comploturi, provocări.

O primă observație legată de evoluția stării organice a Gemenilor, între 24 octombrie după ora 16:34 și seara zilei de 26 octombrie, privește regimul hormonal, fiziologia aparatului renal, urinar și genital, precum și predispoziția acestora de a contracta infecții și viroze.

O atenție sporită trebuie acordată situațiilor în care nativii vor trebui să se supună unor intervenții chirurgicale și, mai ales, unor anestezii, ceea ce reprezintă latura vulnerabilă a acestor proceduri medicale prin riscul reacțiilor alergice, de intoleranță și de respingere a substanțelor folosite, mai ales în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, ceea ce îi va face pe nativi mai vulnerabili decât de obicei. Din 26 octombrie, după ora 21:41, Gemenii se vor simți bine, vor fi mai veseli și mai detașați de griji.

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie Rac

Între 20 și 22 octombrie dimineața, sugestii exterioare cu larg ecou în interioritatea acestor persoane sensibile, care vor găsi o motivație pentru a se implica în proiecte de viață și profesie pentru care, deși au avut pregătirea necesară, nu au avut, până acum, curajul, energia ori întreaga motivație necesară.

Discrete și subtile modificări de gust și înțelegere a unor evenimente din viața publică și cu impact asupra propriei lor conștiințe; posibile atașamente față de oameni, idei, proiecte și valori care le oferă un orizont larg de cunoaștere și înțelegere. Perioadă plină de sensibilitate și capacitate de expresie artistică ori de interpretare pentru cei care desfășoară activități specifice în domeniul muzicii, literaturii, artelor plastice, filosofiei, moralei, pedagogiei, psihologiei sau psihiatriei.

Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, pentru a face față provocărilor din carieră este necesar să se ridice gradul de vigilență, de rezistență fizică și psihică și de efort intelectual.

Pentru unele persoane s-ar putea pune problema combativității și concentrării atenției pe lupta pentru apărarea unor principii, proiecte, premise necesare schimbării. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va imprima trăirilor senzuale și sexuale o tentă pătimașă’: emoții puternice, sentimente exacerbate, radicalism afectiv.

Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, posibile nemulțumiri stârnite de deteriorarea relațiilor cu prietenii și cunoscuții ori a alterării relațiilor între părinți și copii.

Ostilitate accentuată în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, pe aceste două direcții de viață. Din 26 octombrie, după ora 21:41, detașare de factorii de stres prin evadarea într-o lume a imaginarului sau a preocupărilor relaxante.

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie Leu

Între 20 și 22 octombrie dimineața, situații favorabile în planul bunurilor materiale; soluții amiabile menite să le dea Leilor posibilitatea să intre în posesia unor bani sau să beneficieze de avantaje și circumstanțe favorabile, înlesniri, ajutoare, sponsorizări.

Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, cei care desfășoară activități în văzul lumii’ (avocatură, profesorat, presă, politică) vor fi combativi, se vor bate pentru adevăruri sau soluții care impun o argumentație și o expunere în fața opiniei publice, nu întotdeauna confortabile.

Alte persoane născute în acest semn zodiacal vor fi obligate să se raporteze la chestiuni de principiu și interese profesionale care vor intra în contradicție cu educația, instrucția, mentalitatea și scara de valori personale. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze sectorul casei, al locuinței, al patrimoniului, dar și al relațiilor cu părinții, dând acestui răstimp de o lună substratul multor îngrijorări, frustrări și situații neconvenabile sau incorecte.

Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, pentru unii s-ar putea pune problema menținerii într-o funcție sau într-o postură publică; riscul destabilizării, prin conflicte interumane sau de interese și viziune,

îi poate aduce pe Lei în pragul renunțării; dar până atunci, efortul lor de a salva sau păstra ceea ce se (mai) poate dintr- o ipostază profesională, de imagine sau de succes se va lovi de ostilitatea unor camarazi, parteneri de proiect, colaboratori, care îi pot sabota sau contesta pe ei ori demersul apărat; un accent conflictual, mai pronunțat, în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc Luna Plină în Taur.

Din 26 octombrie, după ora 21:41, dialoguri cu prietenii și apropiații de la care nativii așteaptă înțelegere, o bună comunicare sau un sfat.

Citește mai departe pe libertatea.ro.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top