Connect with us
Horoscop zilnic 9 august 2016. Ce patesc zodiile in ziua de marti.

Știri

Horoscop zilnic 9 august 2016. Varsatorii trec printr-o perioada tensionata

Horoscop 9 august 2016. Previziuni detaliate pentru 09.08.2016!

Varsatorii trec printr-o perioada tensionata si trebuie sa fie foarte atenti cum isi dramuiesc energia, pentru a avea resurse sa-si duca la bun sfarsit planurile.

Berbec

Nu pune la suflet un mic hop absolut firesc in drumul tau catre succes si nu te lasa doborat de el. Ai multe de invatat si din astfel de situatii chiar daca nu sunt asa cum doreai. Ai rabdare, stai pe loc si descopera ce ai de invatat din aceasta lectie si dupa aceea treci mai departe. Nu sari peste acest hop fara sa te gandesti ce are el de transmis, ca si cum n-ar insemna nimic, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei fi intors din drum tot la aceasta etapa. Mai bine chibzuiesti profund acum, decat sa mai faci si altadata vreun ocol pe aici. Nu sari peste aceasta lectie ca si cum n-ar fi existat!

Taur

Ceri mult de la cei din jur, ai ridicat foarte sus stacheta, dar nici ca vrei sa scazi cumva pretentiile. Esti constient ca numai asa, cerand totul de la ei, ii vei motiva sa se apuce serios de treaba si sa-si demonstreze potentialul. Daca te-ai multumi cu putin, si rezultatele ar fi modeste, tocmai de aceea ceri si de la propria persoana mult si astfel, prin exemplu personal, ii vei ambitiona si pe ceilalti. Nu accepti nici scuze, nici motive ca ar fi obositi, ocupati, stresati, ci ii chemi sa puna umarul alaturi de tine la un proiect important. Stii sa-i motivezi pe toti si, mai de frica, mai de rusine, ii vei aduna pe toti la munca!

Citeste si: Horoscop lunar august 2016. Dificultati pentru toate zodiile

Gemeni

Priveste la cei din jur care au ajuns la un nivel catre care tu inca te chinui sa urci si ia-i pe acestia ca exemplu de reusita. Daca ei au ajuns acolo, inseamna ca nu este un drum imposibil, ci poti si tu, dar inainte de a ajunge la varf, e nevoie de o atitudine noua, care, momentan, iti lipseste. Aceasta ar implica mai multa incredere in fortele proprii si mai ales in rezultatele finale, dar si un dram de infatuare! Prea iti gasesti defecte la tot pasul si, in acest caz, nu trebuie sa-ti vezi doar punctele slabe, ci sa scoti mai mult in valoare atuurile cu care esti inzestrat din plin!

Rac

Apuca-te serios de treaba, pentru ca poate fi o zi spornica si rodnica, in care vei duce cu succes la capat orice sarcina. Cu cat sunt mai dificile indatoririle tale de azi, cu atat mai sarguincios te apleci asupra lor, pentru ca dai randament maxim in proiecte cu adevarat dificile, care necesita un consum maxim de resurse intelectuale si fizice. Atentia ta e indreptata spre instrumentele pe care le manipulezi, deoarece ai putea avea multe activitati in care e nevoie de diverse mijloace care iti sunt de ajutor, de la cea mai banala lopata pana la cel mai performant calculator. Stii sa le folosesti si ceea ce iese din mainile tale e demn de lauda. Construiesti succesul cu mainile tale.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top