Connect with us
Iată cine sunt angații DSP care i-au acordat doctorului fals dreptul de liberă practică

Știri

Iată cine sunt angații DSP care i-au acordat doctorului fals dreptul de liberă practică

Matteo Politi, medicul fals care  a reușit să profseze în România deși are doar 8 clase, conform presei din Italia și România, avea drept de liberă practică conform unui document DSP, declarat autentic de Sorina  Pintea.

Medicul Fals a primi aprobarea de la două femei

Conform documentului prezentat la România Tv și declarat valabil de Ministrul Sănătații, dreptul la liberă practică i-a fost acordat medicului cu 8 clase de către Gabriela Anghelioiu, director executiv și Deatcu Ana Gabriela, sef birou în cadrul DSP.

Documentul prin care doctorul fals, Matteo Politi, cu 8 clase a obținut drept de liberă practică

Scandalul pornit de doctorul fals, cu doar 8 clase, Matteo Politi continuă. Acesta a declarat la XNS Show, cu Dan Capatos, că avea toate actele și avizele necesare.

Matteo Politi se apără și spune că un avocat s-a ocupat de toată procedura, deși ridicarea parafei se poate face doar personal. Sorina Pintea, a prezentat la România TV, documentul prin care Direcția de Sănătate publică a acordat parafa medicului fals.

„Codul de parafă atribuit domnului Matteo Politi a fost eliberat în data de 23.03.2018 de către Biroul de Informatică și Biostatistică Medicală. Vezi documentul aici.

Prima declarație a medicului fals cu 8 clase

Medicul cu 8 clase care opera și avea drept de liberă practică, a dat prima declarație la Dan Capatos în emisiune și și-a expus punctul de vedere.

Prima declarație făcute de doctorul cu 8 clase

Matteo Politi / Matthew Mode a declarat XNS Show:

„În primul rând ceea ce am mai spus este adevărat, în momentul în care am mai venit în România. Am folosit așa cum folosește un avocat și am semnat o procură. Așadar, avocatul s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă, iar la final mi-a spus că am dreptul de practică în România. Citește declarația completă aici.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top