Connect with us
Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la metrou. Adevărul s-a aflat acum

Știri

IMAGINI ȘOCANTE! Momentul în care criminala își împinge victima în fața metroului

Au apărut primele imagini ale crimei de la metrou! Criminala o împinge pe tânăra de 25 de ani pe șine, iar când aceasta încearcă să se urce, o lovește cu piciorul.

Deși pe peron mai erau persoane, așa cum se vede pe imagini, nimeni nu a intervenit. La doar două secunde, a venit trenul care a ucis-o.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Femeia suspectată că a împins două tinere în faţa unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedând, este cercetată pentru omor şi tentativă de omor. Anunțul a fost făcut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ea va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Magdalena Şerban este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie.

Tânăra a atacat și alte persoane după crima de la Dristor 1

La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunţă procurorii.

CRIMA METROU DRISTOR 1 În cursul zilei de miecuri, suspecta va fi prezentată magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Magdalena Şerban este din Craiova şi  fost incoerentă pe toată durata audierilor

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia.

Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo. În imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine.

Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

CRIMA METROU DRISTOR 1 În cazul celui de-al doilea incident, de la staţia Dristor, imaginile arată că tânăra de 25 de ani a fost împinsă şi a căzut pe şine exact la momentul la care trenul a ieşit din tunel. Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. La acel moment, în staţia de metrou se aflau puţine persoane.

Citește și Un român a fost UCIS în Italia într-un mod grotesc! Cine este victima și ce i-au făcut criminalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top