Connect with us
Copil Elodia

Știri

În ziua în care Elodia ar fi împlinit 49 de ani, fratele său a făcut o nouă dezvăluire. Ce s-a întâmplat cu copilul avocatei

Dispariția avocatei Elodia Ghinescu prezintă interes și în ziua de astăzi, iar cazul rămâne și la această dată unul învăluit într-o aură misterioasă.

Povestea dispariției, transformată într-un adevărat serial pe defunctul canal de televiziune OTV, s-a încheiat cu condamnarea la 16 ani de închisoare a lui Cristian Cioacă. Fostul polițist nu își recunoaște nici acum vina.

La 10 ani de la dispariția ei și în ziua în care trebuia să împlinească 49 de ani, Robert Ghinescu, fratele Elodiei, a făcut o serie de dezvăluiri legate de copilul avocatei.

Conform acesteia, Patrick, care a ajuns la vârsta de 13 ani, este un copil traumatizat care nu cunoaște nici acum adevărul despre ce s-a întâmplat cu mama sa.

„Pe Patrick nu l-am văzut de mult timp, mai mult de trei ani. Creşte în casa criminalului Cioacă. Îl învaţă numai tâmpenii şi să fie distant cu noi. Este crescut în spiritul lor, de oameni răi. Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal. Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”, a spus fratele avocatei, pentru ziarul Click.

Citește și: Dezvăluirea BOMBĂ: Unde se află Elodia: “N-am nicio îndoială că…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top