Connect with us
Botezatu este unul din acționarii clubului Bamboo

Știri

INCENDIU BAMBOO – Cătălin Botezatu: „Doar 1% din ce a apărut la televizor este adevărat!”

Cătălin Botezatu, unul dintre acționarii clubului Bamboo, a vorbit despre incendiul care mistuit localul, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Designerul de modă a declarat că incendiul din club nu a pornit de la o țigară, cum se speculează în presă:

„Doar 1% din ce a apărut la televizor este adevărat! Incendiul n-a pornit de la o ţigară, ci din alte cauze”

Botezatu a povestit pentru cancan.ro cum s-a petrecut incidentul, potrivit declarațiilor unui client care se afla în incintă.

Incendiu Bamboo – Evacuarea a fost făcută de personalul clubului

Conform declarațiilor clientului Bamboo, incidentul nu a avut legătură cu o țigare sau narghilea. De asemenea, evacuarea fost făcută în maxim 7-8 minute, înainte de sosirea autorităților. Nu s-a produc îmbulzeală și oameniii nu au fost călcați în picioare, cum s-a petrecut în cazul Colectiv.

Cătălin Botezatu a declarat că, potrivit mărturiei clientului, singurele persoane care au intrat și verificat clubul au fost agenţii de pază şi angajaţii clubului, cu tricourile scoase şi ţinute la gură. Sosirea pompierilor ar fi avut loc după 15-20 de minute de la începutul incendiului, iar la acel moment nu se putea intra în club din cauza fumului gros.

Referitor la discuția despre autorizarea de funcționare a clubului Bamboo, acesta a spus că dacă incidentul s-ar fi petrecut la Sala Palatului, 80% dintre cei prezenți și-ar fi pierdut viața.

Botezatu a precizat că nu va fi audiat în urma incendiului şi că nu a fost în club în această noapte. Designerul este prorietar al clubului Bamboo, împreună cu Joshua Castellano.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top