Connect with us

Știri

Incendiu de proporții în acest moment! Zeci de pompieri încearcă să stingă focul: „O parte din acoperiș s-a prăbușit”

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o fabrică specializată în producerea de articole din inox, situată pe Strada Carpaţi din municipiul Reghin, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş.

„Incendiul se manifestă la o hală pe circa 1000 de metri pătraţi, arde acoperişul în întregime, o parte din acoperiş s-a prăbuşit”, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al ISU Mureş, colonel Călin Handrea.

Potrivit şefului ISU Mureş, la faţa locului intervin trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Reghin, alte două autospeciale de la Târgu Mureş, precum şi serviciile private şi voluntare din zonă.

Fabrica la care a izbucnit incendiul este specializată în fabricarea produselor de uz casnic, produse de larg consum şi mici mobiliere, balustrade din inox, compartimente balcoane, construirea de case prefabricate etc.

Nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului.

Incendiu de proporții în Zalău, județul Sălaj

Tot astăzi, un incendiu puternic a izbucnit și în Sălaj.

Zece persoane au fost evacuate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din Zalău, au informat reprezentanţii ISU Sălaj.

„Vineri noaptea, dispeceratul ISU-ambulanţă a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 că au fost observate degajări mari de fum pe scara unui bloc situat pe Aleea Astrei din Zalău.

Pompierii zălăuani s-au deplasat imediat la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi au identificat un incendiu la camera unei garsoniere din imobil. Din cauza fumului dens, salvatorii au evacuat preventiv aproximativ 10 persoane de pe palierul în care se afla garsoniera”, au mai precizat oficialii ISU Sălaj.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top